BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 3 februari 2005

BNN PRESENTEERT FESTIVAL OF FUN: LAUGHING MATTERS

Op 3, 4 en 5 maart is het dan eindelijk weer zover, want BNN presenteert voor de tweede maal het jaarlijks terugkerende humorfestival, Laughing Matters. In Enschede staan onder andere De Lama's, Op Sterk Water, Guido Wijers, Boom Chicago, Jim Speelmans en Rooyackers, Kamps & Kamps op het podium.

Het drie-dagen durende festival vindt plaats vanaf het universiteitsterrein in Enschede. Naast de ruim dertig acts van cabaretiers, stand-up comedy en improtheater treden ook De Lama's exlusief op. Naast de televisie-opnames is dit namelijk de enige mogelijkheid om Ruben van der Meer, Sara Kroos, Tijl Beckand en Arie Koomen op het podium te zien staan. Na het grote succes van de Bottom-marathon vorig jaar, vindt er dit jaar op zaterdag een Young Ones-marathon plaats.

Op woensdag 23 maart zendt BNN van 21.35 uur tot 22.25 uur op Nederland 2 de hoogtepunten uit van het festival.

Laughing Matters vindt plaats van donderdag 3 maart tot en met zaterdag 5 maart in Cultuurcentrum Vrijhof, Universiteit Twente in Enschede. Op donderdag en op vrijdag is de aanvang om 19.30 uur en op zaterdag om 12.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.laughingmatters.nl en kosten 13,- of 15,- euro.

Voor meer informatie en fotomateriaal:
BNN Communicatie, Ingrid Timmer, 035-6555321, ingrid.timmer@bnn.nl Night of Comedy, Tijl Beckand, 015-2192742, tijl.beckand@nightofcomedy.nl