Digitale Gemeente Houten

Eerste voorronde Slag om de Wetering

dinsdag 22 februari 2005 - Bron: Chipolata

Donderdag 3 Maart organiseert het promotie team van de Kunstbende een aantal workshops in Chipolata voor jongeren tussen 13 en de 18 jaar. Het team zal beginnen met een kort theaterstukje over wat de kunstbende is. Daarna kan je kiezen voor een workshop beeldend of theater. De workshop is doelgericht; hoe kom je tot een toneelstukje wat presenteerbaar is? Je gaat werken op muziek die het promotieteam meeneemt en je kan dan zelf korte stukjes bedenken en spelen. Heb je altijd al iets willen doen op het gebied van dans, toneel, muziek of een andere kunstvorm,kom dan zeker even langs. De avond begint om 19.30 uur en de entree is gratis. Voor meer info kun je bellen naar: 030-6341757 en vragen naar Andreas Geursen of mailen naar andreas@chipolata.nl

De kunstbende is een kunstwedstrijd voor jongeren tussen de 13 en de 18 jaar.
Er zijn 7 verschillende kunstdisciplines waarin jongeren kunnen meedoen; Theater, Dans, Muziek, Taal, Expo, Film&Computer en Alles Mag. Ben je tussen de 13 en de 18 jaar en doe je iets met een van de 7 kunsten, dan kun je je inschrijven voor de voorrondes in de Regio Utrecht vanaf april. Eind mei is dan de grote finale. Kijk op www.kunstbende.nl voor meer informatie.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).