Gemeente Leeuwarden

FEC FEC

Woonaanbod Leeuwarden op Beurs Huis en Tuin

Bron: Gemeente Leeuwarden (25-02-2005) In het FEC Expo Centrum Leeuwarden wordt van donderdag 3 t/m zondag 6 maart de beurs Huis & Tuin gehouden. Op deze beurs wordt het complete actuele aanbod (nieuwbouw)woningen van de Friese hoofdstad gepresenteerd. Beurs Huis & Tuin is geopend op 3 en 4 maart van 14.00 tot 22.00 uur en op 5 en 6 maart van 10.00 tot 18.00 uur.

Vier dagen lang zal het FEC Expo omgetoverd worden tot een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning, een tuin wil laten aanleggen, een hypotheek wil afsluiten of zich gewoon wil oriënteren op de woonmarkt. Huis & Tuin telt een beursoppervlak van 20.000 m2. Drie hallen zullen ingedeeld worden in de thema's; bouwen & wonen, tuinen & aanleg en doe-het-zelf & decoraties. Naast Leeuwarden zullen ook andere gemeenten in Friesland tijdens de beurs hun nieuwbouwplannen en vrije kavel presenteren.

In de Tuinhal leggen zeventien hoveniers diverse modeltuinen aan, waaruit men genoeg inspiratie en ideeën op doet. Veel groen en mooie kleurrijke bloemen en planten zullen hier de eerste tekenen tonen van de komende lente. De derde hal zal geheel in het teken staan van doe-het-zelf & decoraties. Garagesystemen, keukens, sanitair, kozijnen, zonweringen of zwembaden: het is maar een kleine greep uit het grote aanbod. Voor meer informatie over de woonbeurs in Leeuwarden: http://www.huistuin.fec.nl/