Gemeente Son en Breugel


Toekomstvisie

toekomstvisie.jpg

De vraag hoe Son en Breugel er in de toekomst uit ziet, gaat ons allemaal aan. Daarom praten we momenteel tijdens themadiscussieavonden over de visie op de jaren tussen 2005 en 2030. Tijdens de themadiscussieavonden denken we samen met u na over hoe Son en Breugel er in 2030 uit moet zien.

De afgelopen weken hebben we gesproken over Sociale Samenhang en Voorzieningen, Economie, Natuur en Landschap en over Verkeer. Op donderdag 3 maart is het thema Ruimtelijke ontwikkeling. Deze avond is volgeboekt. U kunt nog wel komen luisteren om 20.30 uur in de Boerderij in Breugel, Leeuwstraat 2. Van alle bijeenkomsten worden verslagen gemaakt. Na afloop van de bijeenkomsten worden alle verslagen gestuurd naar de deelnemers aan de discussies.

De reacties van de deelnemers zijn stof voor het advies aan het college van burgemeester en wethouders. In april/mei debatteren de raadscommissies over de toekomstvisie. De resultaten worden dan teruggekoppeld naar de bewoners van Son en Breugel. In juni stelt de gemeenteraad de toekomstvisie definitief vast in een openbare vergadering.