013 Tilburg

Jack Daniel's Rock Nights live op KINK FM

TILBURG, 2 maart 2005
KINK FM zendt op donderdag 3 maart tussen 20 en 22 uur rechtstreeks uit vanuit 013 in Tilburg! Willem Roose en Klaas Leegwater presenteren hun programma NightLiveXS op locatie. Er zijn nog slechts enkele kaarten te koop voor de Jack Daniel's Rock Nights.... maar de thuisblijvers kunnen via KINK FM genieten van enkele live-nummers van El Guapo Stuntteam en Peter Pan Speedrock. Bovendien hoor je interviews met beide bands en met hoofdact Danko Jones. De volledige optredens van alle drie de bands worden opgenomen en de komende weken uitgezonden in NightLiveXS. Kijk op kinkfm.com voor het exacte uitzendschema. NightLiveXS is iedere dinsdag, woensdag en donderdag te beluisteren tussen 20 en 22 uur op KINK FM.

Frankie and the Wonderboys presenteren nieuw album op No Sleep

TILBURG, 2 maart 2005
Zondag 6 maart gaat het dan toch gebeuren! The Wonderboys komen eindelijk met hun nieuwe cd met de gesmeerde titel: Fully lubricated!!! Net als bij hun eerste cd 'Frankie's first' waren er problemen met de cd-productie zodoende ging de geplande presentatie tijdens de opening van The Hall of Fame in Tilburg niet door. De show ging natuurlijk wel gewoon door!! Nu is het dan toch zover, de tweede cd van deze vier heren is een feit. Hun muziek wordt door velen beschreven als smerige supersnelle rock 'n' roll. De aangesneden onderwerpen in hun songs gaan van snelle auto's tot onbereikbare liefdes. Erg scherp is 'Turboboost It Baby!' Een song over dames in het verkeer... Frankie and the wonderboys rockt nu een kleine vijf jaar. Op de bassist na spelen ze nog steeds in de originele bezetting. Eus op drums, Hoef op gitaar, Mike op bas en Zoltan op zang. Hoef en Eus komen uit het geweldige dorpje Gilze, Mike uit Schijndel en Zoltan uit Dongen. In die afgelopen vijf jaar hebben ze een aardige evolutie meegemaakt. Aanvankelijk met het maken van onvervalste hardcore. Hun eerste cd was dan ook ongenuanceerd hard beuken! Gaandeweg gingen ze steeds meer rock'n' roll riffs combineren met volle gas drums. Tja, en als je dan toch een vergelijking zou moeten maken (wat erg moeilijk is), dan is hun muziek het best te omschrijven als D.R.I. meets Danko Jones........ Dus, zondag 6 maart rond een uur om zeven zullen ze het podium van het No Sleep 'Til Burg festival in 013 onveilig maken. Check ook www.frankieandthewonderboys.nl.

Travoltas support Liquido
TILBURG, 2 maart 2005
Hun laatste meesterwerk 'The Highschool Reunion' is een groeiplaat. Zonder twijfel. Ze kwam onlangs uit in Japan. Sowieso blijft (The) Travoltas één van de beste Nederlandse bands. Voor wie nog steeds niet overtuigd is van hun kwaliteiten bestaat de kans om Travoltas zaterdag 12 maart samen met de Duitse poprockers Liquido aan het werk te zien. Liquido scoorde een reuze hit met 'Narcotic' en gaan dat met 'Ordinairy Life' ruimschoots overdoen.