Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Ontwerpbeschikking Wet milieubeheer

Betreft: ontwerpbeschikking voor een milieuvergunning voor een machinale meubelmakerij aan het adres Den Uitvanck 20 in Oirschot.

Aanvrager: Karmo BV, Postbus 21 in Oirschot.

Betreft: ontwerpbeschikking voor een milieuvergunning voor een technische handelsonderneming aan het adres Willibrordstraat 15a in Middelbeers.

Aanvrager: Venowa BV, Willibrordstraat 15a in Middelbeers.

Strekking ontwerp-beschikkingen: de gevraagde vergunning verlenen onder voorschriften ter bescherming van het milieu.

Inzage- termijn: donderdag 3 maart 2005 tot donderdag 31 maart 2005.

Bedenkingentermijn: van vrijdag 4 maart 2005 tot vrijdag 1 april 2005 kunnen schriftelijke bedenkingen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot. De ingebrachte bedenkingen worden ter inzage gelegd.

Wie kan bedenkingen indienen: een ieder, indien u dat wenst worden uw persoonlijke gegevens daarbij niet bekend gemaakt. Daarvoor moet u dan wel een verzoek indienen, tegelijk met de bedenkingen.

Mondelinge bedenkingen: de hoorzittingen vinden plaats op dinsdag 22 maart 2005 in het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. De hoorzitting voor wat betreft de aanvraag van Karmo BV begint om 10.00 uur, de hoorzitting voor wat betreft Venowa BV begint om 11.00 uur. Tot 31 maart 2005 kan op verzoek nog een hoorzitting plaatsvinden.