EVD

02.03.2005

Midden- en Oost-Europa: macro-economische analyses
---

Ceskoslovenska obchodni banka (CSOB), één van de voornaamste spelers in het Tsjechische bankwezen, publiceert maandelijks een analyse van de economische ontwikkelingen in Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Polen. Naast onderwerpen als economische groei, overheidsbegroting, handelsbalans, investeringen, inflatie en rente, bevat de Central European Monthly iedere maand een artikel over een bepaald thema. In het nummer van december 2004 kwam bijvoorbeeld de koruna, de nationale valuta van Slowakijke, uitgebreid aan bod.
Naast de Central European Monthly is ook een wekelijkse editie beschikbaar, die vooral terugkijkt op de economische gebeurtenissen van de voorgaande week.

Beide publicaties zijn beschikbaar op de website van CSOB:
* www.csob.cz, kiezen voor 'analysis' (links op de pagina) en 'Central European Monthly' en/of 'Central European Weekly'
---

Bron: Ceskoslovenska obchodni banka (CSOB)
Nummer: 120268

Meer informatie over dit onderwerp is op te vragen onder vermelding van nummer 120268 bij de medewerker Midden-oost-europa (Xander Stalenhoef), e-mail Midden-oost-europa, fax (070) 385 80 97, telefoon (070) 778 88 97.