Nooit meer te laat voor een afspraak dankzij het nieuwe TomTom HP Navigation Pack

TomTom Navigator en HP iPAQ hx2110

Amsterdam, 3 maart 2005 -- TomTom BV, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, zet de samenwerking met HP voort, met de nieuwe TomTom / HP iPAQ hx2110 Pocket PC-bundel1.

De al diverse malen bekroonde TomTom navigatiesoftware biedt gebruikers een complete en gemakkelijk te gebruiken GPS-navigatieoplossing voor in de auto. In combinatie met de HP iPAQ hx2110 ontstaat een persoonlijk navigatiesysteem dat ervoor zorgt dat gebruikers altijd via de snelste route op tijd bij hun afspraken zijn.

'TomTom heeft veel succes geboekt met eerdere bundels met HP-modellen en met deze hernieuwde samenwerking verstevigen we onze positie als toonaangevende leverancier in de markt voor persoonlijke navigatiesystemen,' zegt Harold Goddijn, chief executive officer van TomTom.

Het TomTom HP Navigation Pack biedt onder andere een 2D- en 3D-navigatieweergave die de bestuurder een duidelijk en gemakkelijk te volgen overzicht van de te volgen route toont. Daarnaast krijgt de gebruiker duidelijk gesproken route-instructies te horen (in het Nederlands). De bediening vindt geheel plaats via het scherm. Verder bevatten de routekaarten van TomTom tal van interessante of belangrijke routepunten (Points of Interest), die gebruikers ook zelf kunnen aanpassen of uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan hotels, musea en tankstations.

Het TomTom HP Navigation Pack met HP iPAQ hx2110 bevat:
* Een HP iPAQ hx2110 PDA;

* TomTom navigatiesoftware en de kaart van Benelux voor geïnstalleerd op een SD-geheugenkaart;
* TomTom draadloze Bluetooth GPS-ontvanger en bijbehorende oplader;
* TomTom Holder voor de HP iPAQ hx2110, voor eenvoudige montage in de auto.

De nieuwe TomTom/HP bundel is per direct verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt ¤ 599,= incl. BTW.


1 Een compleet overzicht van de TomTom Navigation Packs is te vinden op www.tomtom.com.

Meer informatie is te vinden op www.tomtom.com.