Ingezonden persbericht


Broncode van Microsoft Office Solution Accelerators vrijgegeven

Schiphol-Rijk, 3 maart 2005 - In het kader van het Office Solution Accelerator programma geeft Microsoft de broncode van een aantal accelerators vrij. Accelerators geven uitgewerkte voorbeelden van de zakelijke voordelen die met het Office System behaald kunnen worden. De broncode van de accelerators voor Sarbanes-Oxley, Recruiting, Sales Proposals en Six Sigma is reeds beschikbaar.

Het Office Solution Accelerator programma evolueert nu naar een Solution Showcase voor het Microsoft Office System. In deze Showcase worden voorbeeldoplossingen opgenomen voor de belangrijkste zakelijke uitdagingen. Deze voorbeelden laten ook zien hoe investeringen in Microsoft-technologie rendabeler gemaakt kunnen worden. Ook worden oplossingen die door partners zijn ontwikkeld voor het Office System in de Solution Showcase opgenomen. Het afgelopen jaar heeft Microsoft zeer veel vraag gehad naar deze voorbeeldoplossingen en zijn de accelerators erg waardevol gebleken voor het demonstreren van de mogelijkheden van het Office System.

Meer informatie is beschikbaar op
www.microsoft.com/office/solutions/accelerators/. Voor de daadwerkelijke code wordt doorgelinkt naar http://www.gotdotnet.com/, de .NET community website.

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is een bekend innovator op het gebied van software, diensten en technologie voor zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan oplossingen en diensten die mensen en organisaties overal ter wereld in staat stelt hun ambities te verwezenlijken.