Persberichten

's-Hertogenbosch 03-03-2005

HUISELIJK GEWELD

s-Hertogenbosch-
In de nacht van woensdag op donderdag is in haar woning in s-Hertogenbosch een 45-jarige vrouw aangehouden. De vrouw had zojuist haar man met een mes in zijn arm gestoken. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

BEDREIGING

s-Hertogenbosch-
Woensdagmiddag kreeg de politie de melding dat op dat moment in het Hinthamereinde een man een andere man zou bedreigen met een mes. Ter plaatse troffen de agenten de verdachte die zich direct uit de voeten maakte. Na een korte achtervolging kon de 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in het Hinthamerbolwerk worden aangehouden. De verdachte is voor nader onderzoek op het politiebureau inverzekering gesteld. Het mes is inbeslaggenomen.

VERDACHTEN WONINGINBRAAK AANGEHOUDEN

Oss - Een 16 en 17 jarige jongen uit Oss zijn op 2 maart 2005 aangehouden als verdachten van een inbraak in een woning aan de Kastanjelaan te Oss. Beide jongens zijn inverzekering gesteld. Bij de 16 jarige jongen werden 61 XTC tabletten aangetroffen en inbeslaggenomen.

SNELHEIDSCONTROLE

Landhorst - Bij een snelheidscontrole op de Groote Baan te Landhorst op 2 maart 2005 zijn 14 bestuurders bekeurd. Deze bestuurders reden ondanks de sneeuwval sneller dan 80 km op de Groote Baan te Landhorst.