Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Gemeente Mededelingen

Geen afvalinzameling t/m 4 maart

Hoogezand, 2 maart 2005 Persbericht 2005/014

Geen afvalinzameling t/m 4 maart
Dienstverlening Milieudienst gehinderd door sneeuwval

De inzameling van afval (van particulieren en bedrijven) in Hoogezand-Sappemeer door de Milieudienst is op woensdag 2 maart niet van start gegaan. Het is nu niet mogelijk een normale en veilige dienstverlening uit te voeren. Ook op donderdag 3 en vrijdag 4 maart vervalt de inzameling. De weersvooruitzichten op dit moment geven daarvoor aanleiding.

Afval AanbrengPunt gesloten
De sneeuwval heeft ook tot gevolg dat het losperron van het Afval AanbrengPunt niet veilig te gebruiken is. Ook het Afval AanbrengPunt is daarom tot en met zaterdag 5 maart gesloten.

Papier
Het papier, dat in de groene container wordt ingezameld, wordt deze week evenmin opgehaald. De papierophaalroute wordt de volgende week op de woensdag, donderdag en vrijdag alsnog ingehaald.

Nadere informatie
Zonder tegenbericht zullen alle diensten op maandag 7 maart weer hervat worden. Eventuele afgelastingen meldt de gemeente via de media zoals NieuwsTV, het Dagblad van het Noorden en RTV Noord. Omdat 'grijs' afval van bedrijven en particulieren wekelijks wordt opgehaald vindt er geen aparte inhaalronde plaats.
Voor meer informatie kunnen inwoners en bedrijven telefonisch contact opnemen met het Afval AanbrengPunt, tel. (0598) 36 15 50.