Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Projactive breidt uit met Projactive Interim Management

Baarn, 3 maart 2005 Projactive, hét bureau voor werving & selectie, executive search, detachering, interim management en HR-services op de vakgebieden algemeen en commercieel management, marketing, communicatie en sales, is per 1 februari jongstleden uitgebreid met de business unit Projactive Interim Management. Projactive Interim Management richt zich op organisaties die zich in een veranderingsproces bevinden en behoefte hebben aan een professionele verander-manager om de dit proces te begeleiden. Met de nieuwe business unit speelt Projactive in op een toenemende vraag naar interim-managers op directie-niveau.

Projactive richt zich met diensten als werving & selectie en executive search al langer op het midden en hoger kader en constateerde dat de vraag naar verander-managers op directieniveau toeneemt. Om aan deze vraag tegemoet te komen, besloten we tot een uitbreiding van onze diensten met de business unit Interim Management , aldus Jan Marijne, oprichter en algemeen directeur van Projactive. Dankzij deze uitbreiding bieden we nu alles onder één dak en creëren we nog meer toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Onze diensten vullen elkaar goed aan, waardoor synergie ontstaat en we onze positie als marktleider op het gebied van algemeen en commercieel management, marketing, communicatie en sales verstevigen.

Projactive Interim Management staat een hoog kwaliteitsniveau voor. Dit niveau wordt in de eerste plaats gegarandeerd door de strenge criteria die zij aan (geassocieerde) interim-managers stelt. Alleen interim-managers die aantoonbare en brede ervaring hebben met het (op tijdelijke basis) leiding geven aan verandering en bewust voor het vak hebben gekozen, komen voor selectie in aanmerking. Daarnaast wordt van de interim-manager gevraagd dat hij/zij zelfstandig ondernemer is en circa 10 jaar managementervaring heeft.

Ook de hoge mate van betrokkenheid bij opdrachten en de intensieve begeleiding die zowel aan de opdrachtgever als de interim-manager wordt geboden, zijn bepalend voor Projactive s dienstverlening. Alleen door zowel de (potentiële-)opdrachtgever als de interim-manager goed te kennen, kunnen we de perfect match tot stand brengen. Daarnaast wordt de interim-manager van de start tot de overdracht gericht begeleid door een betrokken en ervaren directielid van Projactive (schaduwmanagement). Tenslotte behoort ook onafhankelijke coaching, en intervisie met andere interim-managers behoort tot onze dienstverlening , aldus Frank Smit, managing partner van Projactive Interim Management.

Marijne en Smit denken met de nieuwe business unit en Projactive s kenmerkende dienstverlening voor alle betrokken partijen meer waarde te creëren. Of een organisatie nu op zoek is naar een tijdelijke algemeen directeur ter overbrugging, een commercieel directeur om de concurrentiekracht te vergroten, of een ervaren projectmanager, we selecteren de interim-manager die op basis van kennis, ervaring en persoonlijkheid perfect bij de opdrachtgever past.

Over Projactive

Projactive is een van oorsprong Utrechts bureau, dat bemiddelt in kader- en directiefuncties in de vakgebieden algemeen en commercieel management, marketing, communicatie en sales. Het bureau, dat in 1996 werd opgericht en sinds september 2002 te Baarn is gevestigd, richt zich hierbij op de diensten werving & selectie, detachering, interim management, projectdetachering, executive search en HR-services. Alles draait om the perfect match : de optimale afstemming van de ambities en capaciteiten van de kandidaat op de eisen en wensen van de opdrachtgever. Opdrachtgevers van Projactive bevinden zich onder andere in de sectoren Financiële en Zakelijke Dienstverlening, Overheid & Non-Profit, FMCG/Retail/Durables, ICT/Telecom en Energie/Water/Vervoer. Voor meer informatie kunt u terecht op www.projactive.nl



Ingezonden persbericht