Politie Gelderland-Zuid

Politiewijzer 2005: een handig boekje

Regio 03-03-2005 - (09)

De Politiewijzer 2005 is inmiddels verspreid over de hele politieregio Gelderland-Zuid. De Politiewijzer bestaat voor ongeveer 33% uit reclameadvertenties en voor 66% uit politie-informatie. Een handig boekje om te bewaren.

U vindt daar allerlei wetenswaardigheden over het politieteam in uw buurt, zoals de tijden wanneer u daar terecht kunt, wie de chef is en wie de netwerkers zijn. Netwerkers zijn de agenten die u kunt aanspreken als het gaat om (veiligheids)zaken in uw buurt. Over het werk van de recherche vindt u enige uitleg, over de meldkamer en over noodhulp maar ook over andere onderwerpen.

Omdat het boekje uit ongeveer 33% reclameadvertenties bestaat, wordt het als reclamedrukwerk beschouwd. Als u dus een sticker op uw brievenbus hebt dat u geen reclamedrukwerk wenst te ontvangen, hebt u waarschijnlijk de Politiewijzer niet ontvangen. U kunt het boekje dan afhalen op het politiebureau in uw buurt. U kunt dat natuurlijk ook telefonisch opvragen. Belt u dan met 0900-8844 en vraag aan de medewerker van het Servicecentrum of u een Politiewijzer toegestuurd kunt krijgen. Het Servicecentrum zorgt er dan voor dat u zon boekje ontvangt.