Politie Zeeland


O-1207-2005 Aanrijding door gladheid
In Goes, op de Abbekindersezandweg heeft vanmorgen rond 09.37 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 25-jarige vrouw uit Hoogerheide en een 49-jarige man uit de gemeente Goes reden elkaar tegemoet op voornoemde weg. De vrouw remde af en, mogelijk door het gladde wegdek, gleed haar auto naar de rijbaan waar haar tegenligger op reed. Hierdoor kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. Beide auto's raakten beschadigd, persoonlijk letsel deed zich niet voor.

W-1208-2005 Aanrijding Middelburg
Op de Houtkaai in Middelburg heeft vanmorgen rond 10.53 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto.
De vrachtauto, die werd bestuurd door een 24-jarige man uit Ossendrecht, remde af en reed meteen achteruit, waardoor de personenauto, die werd bestuurd door een 69-jarige vrouw uit de gemeente Veere, een aanrijding niet meer kon voorkomen. De auto van de vrouw raakte beschadigd door de aanrijding. De vrachtwagen had geen zichtbare schade.

Z-1209-2005 Bedrijfsongeval Terneuzen
Op een terrein aan de Osloweg in Terneuzen vond donderdagmiddag rond 13.50 uur een bedrijfsongeval plaats.
Een 19-jarige Terneuzenaar had tijdens hijswerkzaamheden een haak tegen zijn hoofd gekregen. Hij droeg wel een helm maar had zeer veel last van zijn nek. De man is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

Z-1210-2005 Winkeldiefstal
Uit een winkel aan de Zuidzandsestraat in Oostburg heeft donderdagmorgen een onbekende een paar schoenen en twee truien weggenomen.
De waarde hiervan is niet bekend.

O-1211-2005 Diefstal uit woning
Uit een woning aan de Zoekweg in Tholen zijn tussen woensdag 22.30 uur en donderdag 08.00 uur een complete c.v.ketel en een tv weggenomen.
De waarde van de weggenomen goederen is niet bekend.

W-1212-2005 Aanrijding tussen fietser en automobilist
Op de kruising Groene Woud / Zandstraat in Middelburg vond donderdagmiddag rond 12.30 uur een aanrijding plaats.
Een 62-jarige Middelburger fietste zonder te kijken de kruising over en kwam daarbij in aanrijding met een 31-jarige automobiliste uit Middelburg. De fietser is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.