Gemeente Assen


Mensen in Nood zoekt vrijwilligers

3 maart 2005

Twintig jaar lang konden inwoners van Assen en omgeving hun goede, gebruikte kleding brengen bij De Boerderij in Pittelo, ten behoeve van Mensen in Nood. Dit was mogelijk door de medewerking van Gerard Doek. Op korte termijn stopt hij echter met zijn werk voor Mensen in Nood, waardoor we op zoek zijn naar een nieuwe vrijwilliger.

Stichting Mensen in Nood is werkzaam in meer dan 40 landen. Met de meeropbrengsten van de kledingactie worden verschillende projecten gefinancierd. Zo zijn er onlangs een tehuis en school gebouwd voor weeskinderen in de Oekraïne. Ook helpt de stichting kinderen in Azië die door de natuurramp alles zijn kwijtgeraakt.

Gerard Doek wil graag zijn werkzaamheden overdragen aan een nieuwe vrijwilliger. Ben je woonachtig in Assen of omgeving en heb je ruimte in een schuur, garage of woning voor het verzamelen van kleding? Meld je dan bij Gerard Doek (0592-350107) of Neeltje Reus (06-53894443)

Wil je meer weten over de kledingactie van de stichting Mensen in Nood kijk dan op www.kledingactie.nl of www.menseninnood.nl