Landstede Open Huis


Gesigneerde T-shirts voor Landstede-studenten

De opleidingen Sport & Bewegen en Toerisme kregen op 3 maart T-shirts cadeau met handtekeningen van prominente personen als minister Van der Hoeven. De T-shirts zijn onderdeel van een project rond het Europees jaar van opvoeding door sport dat in 2004 plaatsvond.

Naast de handtekening van minister Maria van der Hoeven (Onderwijs), staan er op de T-shirts handtekeningen van onder meer staatssecretaris Clémence Rosse-Van Dorp (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en NOC*NSF-voorzitter Erica Terpstra.

Europees jaar
De T-shirts maken deel uit van een project rond het Europees jaar van opvoeding door sport, dat vorig jaar werd gehouden. De Europese Unie wil dat jongeren meer leren en meer profiteren van de voordelen van sport. Sport is niet alleen leuk en gezond, maar je kunt er ook veel van leren: presteren, doorzetten, samenwerken, leren omgaan met regels en elkaar respecteren.

Speerpunt
Voor Landstede is sport een van de belangrijkste speerpunten. De instelling biedt diverse opleidingen op het gebied van Sport & Bewegen en ook voor topsporters zijn er speciale mogelijkheden.