Ingezonden persbericht


Drive & Taste California-style

Op donderdag 3 maart vindt de tweejaarlijkse overzichtsproeverij Californische wijn plaats in het gloednieuwe Cadillac Experience Center in Breukelen. In een sfeer die de "premium" uitstraling van Amerikaanse merken eer aandoet, presenteren 80 Californische wijnhuizen en hun Nederlandse importeurs zo'n 500 Californische wijnen op de proeftafel. Een aantal topmerken is voor het eerst in Nederland en zoekt een importeur.

De wijnen uit Californië staan bekend om hun hoge kwaliteit, smaak en stijl. Met een unieke mix van traditie en innovatie. Wat dat betreft past Californische wijn goed bij het merk Cadillac. U kunt dat op 3 maart zelf beoordelen. De proeverij vind niet alleen plaats temidden van de mooiste Caddy's en Vette's, Cadillac biedt u bovendien de unieke mogelijkheid om voor aanvang van de proeverij een proefrit te maken in een van deze nieuwste modellen Cadillac en Corvette.

Tevens verzorgt de Wine&Food Association er een exclusieve proeverij "Californië - Oude Wereld". Rode topwijnen uit Californië en de oude wereld. Blind natuurlijk. Niet als wedstrijd maar om eens te vergelijken. De proeverij is van twee tot zeven; alleen voor genodigden uit vakhandel, horeca en pers. Via de speciale website
www.california-wine.org/proeverij kan men zich bij het California Wine Institute aanmelden voor de proeverij en testrit. Voor vragen kan men zich wenden tot het California Wine Institute, tel: 0172-471 571.