Ingezonden persbericht


Logo onderneming uit Hengelo in Inzell op voorhoofd en linkerbeen

Schuurman groep sponsor Veldkamp tijdens WK afstanden

INZELL - Bart Veldkamp wordt voor de duur van het wereldkampioenschap afstanden in het Duitse Inzell gesponsord door de Schuurman groep. Het bedrijf uit Hengelo, bestaande uit 21 schoenenzaken, een Intersport Megastore en een sportgroothandel, zocht toenadering tot de voor België uitkomende voormalig Olympisch kampioen, nadat die een paar wedstrijden in de World beker-cyclus en het WK allround in Moskou met een vraagteken op zijn schaatspak had rondgereden.

Veldkamp start morgen, donderdag 3 maart, op de vijf kilometer met een logo van de Schuurman groep op zowel het linkerbeen als de cap. De andere commerciële plekken op de uitrusting worden ingenomen door zijn trouwste relatie, Avantage uit Capelle aan den IJssel en TVM. Door het logo van de laatste firma eenmalig op de rechterschouder te plaatsen, wil Veldkamp iets terugdoen voor het feit dat hij dit seizoen als privé-rijder gebruik mocht maken van de diensten van TVM-coach Gerard Kemkers.

De Schuurmans groep hoopt met de sponsoring van Veldkamp tijdens de 5 en 10 kilometer (zaterdag 5 maart) tijdens het WK-afstanden in Inzell extra aandacht in de media en op televisie te verwerven. Het positieve gevoel bij de 'schaatsbelg' vormde echter de basis voor de sponsoring van de Hengelose onderneming.
---



Ingezonden persbericht