Colo, vereniging kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven

Bredewater 8 Postbus 7259 2701 AG Zoetermeer Tel. (079) 352 30 00 Fax (079) 351 54 78 E-mail: colo@colo.nl

Programma prijsuitreiking

::

Programma prijsuitreiking 'Beste Leerbedrijf 2004'

Op vrijdag 4 maart 2005 reikt Colo om 14.00 uur de prijs Beste Leerbedrijf 2004 uit aan één van de genomineerde bedrijven. De prijs wordt uitgereikt op de beursvloer van Skills Masters in Ahoy. De prijs wordt ter beschikking gesteld door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Tevens zal tijdens deze uitreiking voor het eerst de Roel in t Veld-trofee worden overhandigd aan een succesvol en innovatief samenwerkingsverband van actoren in de regio.

Programma (14.00 uur -15.00 uur)
De prijsuitreiking vindt plaats op het grote podium op de beursvloer. De uitreiking bestaat uit een programma waarin zowel de genomineerde leerbedrijven als de genodigden centraal staan.

Na de feestelijke prijsuitreiking is er de gelegenheid tot het drinken van een borrel.
Voor en na de prijsuitreiking kunt u gratis de beurs Skills Masters bezoeken.

Skills Masters
Skills Masters is een beurs voor (v)mbo leerlingen ter promotie van het beroepsonderwijs en vakmanschap. Naast uitgebreide voorlichting over vakopleidingen en beroepen is het voor bezoekers mogelijk om talloze vakken aan den lijve te ondervinden. De vele doe-manifestaties, vakwedstrijden, het wedstrijdpodium en de nationale finales van beroepenwedstrijden zullen de jonge bezoekers enthousiast maken voor een opleiding tot en het werken als vakman of -vrouw. Op de beursvloer zullen verschillende kenniscentra en Colo een stand bemannen.
De openingstijden van Skills Masters zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie kunt u vinden op www.skillsmasters.nl.

Aanmeldingen
U kunt zich per mail aanmelden voor het bijwonen van de prijsuitreiking en een bezoek aan de beurs. Mail zo snel mogelijk maar tenminste vóór 18 februari 2005 naar besteleerbedrijf2004@colo.nl. Vermeld in uw mail uw naam, organisatie, adres, telefoonnummer, e-mailadres en functie. Na aanmelding ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging, plattegrond en uw toegangskaart voor Skills Masters.