RAI VERENIGING

Volledige fietsbeurs op Uit & Actief in Jaarbeurshallen

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 maart is de beurs Uit & Actief drie dagen lang het mekka voor de actieve, toeristische en fietsende consument.

De fietsenpresentatie op deze omvangrijke tentoonstelling op het gebied van sportieve en actieve buitenrecreatie is geconcentreerd in hal 2 van de Jaarbeurs in Utrecht en wordt gecoördineerd door de afdeling Fietsen van de RAI Vereniging.

Op Uit & Actief is vrijwel al het nieuws te vinden op het gebied van fietsen, fietsonderdelen, accessoires en fietsmode. 54 exposanten uit de fietsenbranche w.o. vele bekende zoals Gazelle, Batavus, Koga, Giant, Shimano en AGU bieden samen een nagenoeg volledig overzicht van alles wat er op fietsgebied in Nederland verkrijgbaar is. In een omgeving waar de sportieve buitenrecreatie de boventoon voert maakt de beurs Uit & Actief de ideale plaats om uitvoerig te worden geïnformeerd over alle toepassingsgebieden waar de fiets zich voor leent. Of dit nu is voor de fietstochten, sport of hobby, iedere fietsliefhebber komt hier aan zijn trekken.

Verschillende themas
Maar ook zal op deze beurs aandacht worden geschonken aan de liefhebbers van uitstapjes en uitdagingen. Want naast alles op het gebied van fietsen gaat Uit & Actief uitvoerig in op de themas Buitensport, Stadsleven (cultuur en uitgaan), Plezier & Vertier (parken en attracties), Het Pure Genieten (onthaasten aan de kust of in landelijke omgeving), Fietsen en Wandelen. Populaire interessegebieden worden in de Jaarbeurs omgetoverd tot sfeervolle decors en presentaties. Zo is er op het gebied van fietsen een fietsparcours ingericht waar de bezoeker diverse fietsen kan uitproberen. Bij ieder thema betreedt de bezoeker een andere wereld. Met die verschillende invalshoeken wordt een bezoek aan Uit & Actief dus een belevenis op zich, aldus de woordvoerder.

Uit & Actief wordt georganiseerd door het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC), de ANWB-bladen Op Pad en Toeractief en VNU Exhibitions Europe (VNU EE).
Alle informatie is te vinden op de site www.uitenactief.nl en www.fietsrai.nl

Voor nadere informatie over de fietspresentatie op de beurs Uit & Actief kunt u contact opnemen met de RAI Vereniging Afdeling Fietsen. Contactpersoon Stef Stock, telefoon 020-5044943, e-mail: s.stock@rai.nl

Amsterdam, 10 februari 2005

10 feb 05 13:43