PERSBERICHT - 2005-02-10

Uitnodiging persconferentie 'Loire á Vélo' op 4 maart

Het fietspad tussen Tours en Angers is klaar. Vanaf nu kan men ononderbroken over 150 km speciaal voor fietsers bestemde routes fietsen van Tours naar Angers.

Maison de la France en de regio's Centre Val de Loire en de Atlantische Loirestreek nodigen mediavertegenwoordigers van harte uit voor de persbijeenkomst op 4 maart. Tijdens de bijeenkomst geven wij u graag meer informatie over het parcours en de faciliteiten rondom deze nieuwe fietsroute. Bovendien maakt u kans op een vakantie in de regio Centre Val de Loire of de Atlantische Loirestreek, aangeboden door Pharos Reizen (http://www.pharosreizen.nl/).

Uiteraard ontvangt u een persdossier en beeldmateriaal. U kunt zich door middel van bijgevoegd antwoordformulier aanmelden.

Plaats: Uit en Actief Beurs Jaarbeurs Utrecht Hal: Juliana VIP Room (naast Hal 2) Programma: 16.50 - 17.00 Ontvangst
17.00 - 17.45 Presentatie « Loire à Vélo »
17.45 - 18.00 Uitreiking prijs "vakantie in de Centre Val de Loire of de

Atlantische Loirestreek", aangeboden door Pharos Reizen 18.00 - 19.00 Apéritif, wijnen uit de regio Centre Val de Loire en Atlantische Loirestreek

Het fietspad tussen Tours en Angers maakt deel uit van een nog langere fietsroute van in totaal 800 km langs de Loire, die loopt van Cuffy in de regio Centre tot aan Saint-Brévin les Pins, dwars door het gebied dat door
UNSECO tot Werelderfgoed is verklaard. Het project wordt in 2007 afgerond.

Meer informatie vindt u op de volgende site:
http://www.loire-a-velo.fr/
Zie ook persbericht: 'Eerste 150 kilometer klaar van Loire à Vélo' >

Voor meer informatie over het Uit en Actief evenement en een routebeschrijving kunt u surfen naar: www.uitenactief.nl. Op vrijdag 4 maart is de beurs tot 22.00 uur geopend.