Gemeente Soest

CultuurpuntSoest

Datum: 01/03/2005

Website CultuurpuntSoest vernieuwd

Op vrijdag 4 maart gaat de vernieuwde website online!

Op vrijdag 4 maart 2005 komt de vernieuwde website van het CultuurpuntSoest op internet. De bezoekers van het Cultureel Café op donderdag 3 maart in Galerie de Ploegh in Soest kunnen alvast een voorproefje krijgen van deze nieuwe site. De website van het CultuurpuntSoest is te vinden op www.cultuurpuntsoest.nl en vanaf vrijdag a.s. ook vanuit de gemeentelijke website op www.soest.nl/cultuurpuntsoest.

Samenwerking CultuurpuntSoest en gemeente Soest

De nieuwe website van het CultuurpuntSoest is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen het CultuurpuntSoest en de gemeente Soest. De site van het Cultuurpunt is ondergebracht bij de gemeentelijke website, maar heeft een herkenbare, eigen kleurstelling. De inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de bijbehorende pagina's ligt bij het Cultuurpunt.

Culturele organisaties

Op deze nieuw website, die nog in ontwikkeling is, hebben al vele culturele organisaties uit Soest een eigen 'galerie'. Het CultuurPunt hoopt natuurlijk dat straks iedereen de weg weet te vinden naar de nieuwe culturele website voor en door Soesters.

Culturele agenda

De nieuwe website geeft alle culturele organisaties de mogelijkheid om zich te presenteren in een eigen pagina die men zelf kan bijhouden. Ook krijgen culturele organisaties de mogelijkheid om zelf activiteiten in de culturele agenda te plaatsen waardoor iedereen on line de actuele culturele agenda kan raadplegen. Alle informatie over culturele activiteiten in Soest wordt zo voor een ieder in kaart gebracht en toegankelijk gemaakt.

Wat kunt u nog meer verwachten?

Op de speciale nieuwspagina van de website worden door het CultuurPunt actuele nieuwsberichten aangaande cultuur geplaatst. Op het prikbord kan men oproepjes plaatsen of speciale mededelingen kwijt. In 19x staat iedere maand een kort interview met iemand uit het culturele veld. Op de website is ook alle informatie van het Cultuurplatform en het Cultuurfestival te vinden.

Leden van het culturele veld die nog geen eigen pagina hebben op de nieuwe website kunnen contact opnemen met het CultuurPunt.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer