Ingezonden persbericht


Heineken Regatta semi-live te volgen op internet via XB

Almere, 3 maart 2005 - XB verzorgt vanuit een sponsorpartnership de techniek achter de videostreaming van de 25ste Heineken Regatta. De zeilrace rond het eiland St.Maarten wordt gehouden op 4, 5 en 6 maart. Het is het grootste zeilevenement van het Caribische gebied.

De huidige website van de Regatta heeft onvoldoende server- en bandbreedtecapaciteit om de uitzending op internet te verzorgen. Daardoor zag het er even naar uit dat de race helemaal niet te volgen was vanuit Nederland. De race wordt niet op de Nederlandse televisie uitgezonden. Via XB zijn deze problemen nu opgelost.

Over XB
XB helpt de zakelijke markt om de kosten van applicaties, bedrijfsnetwerken en telefonie te verlagen, risico's te verkleinen en het invoeren van nieuwe technologie te vereenvoudigen. De portfolio van diensten omvat ontwerp, implementatie en beheer van applicaties, bedrijfsnetwerken (inclusief internettoegang) en thuiswerkoplossingen, netwerk- en systeembeveiliging en IP-telefonie. Dankzij de diensten van XB hoeven bedrijven investeringen in geavanceerde technologie niet zelf te doen en kunnen zij ondersteunende taken overdragen. Daardoor kunnen zij zich (weer) richten op het gebruiken van ICT-oplossingen in plaats van het onderhouden en beheren daarvan.

XB beschikt over een eigen core- en distributienetwerk en twee datacenters, 24 x 365 support afdelingen, ervaren project managers, technisch consultants en software ontwikkelaars. Deze combinatie stelt XB in staat om in zeer korte tijd maatwerkoplossingen turn-key op te leveren. Alle diensten zijn compleet, waardevast (schaalbaar) en modulair opgebouwd (flexibel) en worden volledig beheerd, inclusief de daarvoor benodigde apparatuur. Dit is vastgelegd in Service Level Agreements, zodat de klant weet wat er verwacht kan worden.

Voor foto's of nadere informatie, klik hier voor HTML-uitgave http://www.veritate.net/edm/viewer.jsp?m=01V2

Contact:
Steijger.communications BV
Cees Steijger
T: 036 5235330
E: cees@steijger.com