VVV Zuid-Holland Zuid


PERSBERICHT

Dordrecht, 25 februari 2005

VVV Zuid-Holland Zuid op Uit & Actief

Van 4 tot en met 6 maart wordt in Utrecht het nieuwe evenement Uit & Actief gehouden. Op deze driedaagse manifestatie voor de actieve, toeristische en recreatieve consument is ook VVV Zuid-Holland Zuid aanwezig.

VVV Zuid-Holland Zuid zal zich samen met het Biesbosch Centrum Dordrecht presenteren op het themaplein 'Fietsen en wandelen' en heeft daarnaast een stand op het themaplein 'Stadsleven'. In de Jaarbeurshallen worden zes verschillende themapleinen aangelegd. De actieve consument kan hier ter plekke al beleven hoe zijn vakantie straks in binnen- of buitenland wordt.

Uitstapjes en uitdagingen
Uit & Actief richt zich op liefhebbers van uitstapjes en uitdagingen. De Uit & Actief-thema's zijn Buitensport, Stadsleven (cultuur en uitgaan), Plezier & Vertier (parken en attracties), Het Pure Genieten (onthaasten aan de kust of in landelijke omgeving), Fietsen en Wandelen. Bij ieder thema betreedt de bezoeker een andere wereld
De wereld van de Biesboschnatuur bijvoorbeeld. Het Biesboschcentrum brengt dit in beeld en vertelt over de vele vormen van recreatie en natuurbeleving. VVV Zuid-Holland Zuid geeft een indruk van de vele fiets- en wandelmogelijkheden in de regio en van de cultuur van historische steden als Dordrecht, Gorinchem en Leerdam.

De feiten
Uit & Actief wordt georganiseerd door het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC), de ANWB-bladen Op Pad en Toeractief en VNU Exhibitions Europe (VNU EE).
Uit & Actief vindt plaats in de hallen 2 tot en met 5 van de Jaarbeurs in Utrecht. De openingstijden zijn: vrijdag 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdagavond geldt tussen 17.00 en 22.00 uur een gereduceerde entreeprijs. Alle informatie is te vinden op de site www.uitenactief.nl. Telefonische inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 0900- 463 68 88.

einde persbericht