Rijn & Venen, 09.05 uur

Utrecht 04-03-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Sneeuwballen

MAARSSEN Twee jongens van veertien en vijftien jaar uit Maarssen, werden donderdagavond belaagd door een bewoner van een huis waar het tweetal sneeuwballen tegen de ruiten had aangegooid.

De 36-jarige bewoner van de Bloemstede achtervolgde de jongens en kreeg er één te pakken. Hij sloeg de jongen op zijn gezicht waar hij een kapotte hand aan overhield die gehecht moest worden in het ziekenhuis.

De 15-jarige jongen werd geraakt in zijn gezicht waarbij een voortand los raakte.

Tegen de 36-jarige man werd proces-verbaal opgemaakt.

Onder invloed

MAARSSEN In de omgeving van de Zuilense Ring werd een 51-jarige man uit Maarssen aangehouden voor het rijden onder invloed. Een agent in burger zag de man slingerend rijden en besloot hem aan te houden. De man blies 710 ug/l.
Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en proces-verbaal tegen de man is opgemaakt.

Boos om bekeuring
VREELAND Een 62-jarige man uit Harmelen werd donderdagochtend bekeurd omdat hij in zijn auto reed op de Singel zonder zijn gordel om.

De man was hier zo boos over dat hij hard wegreed, zelfs voordat agenten de kans hadden om hem zijn rijbewijs terug te geven.

Even later kwam de man terug om te vertellen dat hij op een parkeerplaats aan de Vredelantstraat tegen een stilstaande auto was aangereden. Dat was volgens hem de schuld van de agenten.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder gordel en voor het veroorzaken van een aanrijding.