Lekstroom, 09.00 uur

Utrecht 04-03-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Beroving mobiele telefoon

NIEUWEGEIN - Een 25-jarige man uit Nieuwegein werd donderdagavond omstreeks 22.10 uur aangehouden op het Nijpelsplantsoen.

Kort voor 22.00 uur had de man in een bedrijf een andere man onder bedreiging van een mes beroofd van zijn mobiele telefoon.

Het slachtoffer belde de politie die samen met hem de omgeving afreed, op zoek naar de verdachte. Deze werd aangetroffen op het Nijpelsplantsoen. Hij werd ingesloten.

Sneeuwballen

HOUTEN Naar aanleiding van het gooien van een sneeuwbal werd een 11-jarige jongen uit Houten door een 12-jarige plaatsgenoot geslagen. De 12-jarige jongen werd aangehouden. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt, daarna mocht de jongen weer mee naar huis.

Oproep getuigen

IJSSELSTEIN - Zondagavond 13 februari jl. werd een 15-jarig meisje uit IJsselstein geslagen toen zij uit de tram stapte aan de Poortdijk.

(zie nieuwsbericht 14-2-2005)

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar een jongen die het slachtoffer heeft geholpen, maar verder onbekend is gebleven. Hij wordt verzocht zich te melden bij de politie in IJsselstein via 0900-8844.