Ingezonden persbericht


CeBIT-nieuws

Hand Held Products op CeBIT 2005

CeBIT, Hannover, Duitsland: Hand Held Products, een toonaangevende producent van op imaging-techniek gebaseerde oplossingen voor gegevensverzameling, laat op de stand van zijn partner Panda Products de actuele trends en ontwikkelingen op de gebieden van identificatietechnologie, mobiele dataverzameling en barcodescanning zien. Hand Held Products is te vinden op de Panda Products stand in Hal 6, stand H18,506.

Onderwerpen waar u met Hand Held Products over kan spreken zijn onder andere:
- RFID - heeft barcode een toekomst?

- Hoe ziet het met magazijn er uit in 2010?

- Laser versus imaging welke technologie gaat het winnen?

Verder liggen op de stand handheld scanners om uit te proberen zoals de apparaten uit de Dolphin-serie die uitgebreide scanmogelijkheden bieden. De Dolphins worden onder andere gebruikt door DPD, Deutsche Bahn en Heineken. Ook kunt u de IMAGETEAM-reeks uitproberen.

Op CeBIT kunt u gewoonweg niet om Hand Held Products heen dit jaar, want ook op de stands van Cosys, Desko, Xnet, OCR, Delog, Gotive en Kvados worden producten van Hand Held Products gedemonstreerd.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Hand Held Products
Hand Held Products is een toonaangevende producent van op imaging-techniek gebaseerde mobiele oplossingen voor gegevensverzameling voor mobiele en draadloze applicaties en applicaties voor transactieverwerking, zoals barcodescanners, mobiele computers en transactieterminals.

Hand Held Products, een innovator op het gebied van data capturingproducten en -oplossingen, introduceerde in 1972 de eerste handheld barcode leespenscanner met commerciële potentie ter wereld. Sindsdien heeft het bedrijf baanbrekende en innovatieve producten op het gebied van barcode scanning op de markt gebracht, zoals lineaire en area imagers en image engines, de mogelijkheid om automatisch de juiste barcodesymbologie te selecteren, geavanceerde lineaire en 2D decoderingsalgoritmen en de eerste 2D-geschikte draagbare dataterminal ter wereld.

Hand Held Products klantgerichtheid en zijn sterke wereldwijde partnernetwerk hebben geleid tot een indrukwekkende klantenlijst. Hand Held Products mag vele bedrijven in de mobiele en industriële sector en de detailhandel tot zijn klantenkring rekenen, waaronder The United States Postal Service, Heineken, Deutsche Bahn, Federal Express, Coca-Cola en Continental Airlines.

Hand Held Products is een particulier bedrijf en heeft wereldwijd meer dan 565 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse Skaneateles Falls. Het Europese hoofdkantoor staat in Eindhoven. Hand Held Products heeft tevens kantoren in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje, China (Hongkong), Japan, Brazilië, de Verenigde Staten en Mexico.

All product and service names mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.

Voor verder persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch bij LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: cathelijnev@lewispr.com http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com

The Holmes Report Best consultancy to work for, 2004 Financial Times Top 20 Best Places to Work, 2004
PRWEEK UK Top ten all-sector agency, 2004
PRWEEK US Fastest climbing technology agency, 2004