Gemeente Zwolle

Wethouder Jaap Hagedoorn reikt prijzen uit tijdens 11e Zwolse Paardendagen

Tijdens de Zwolse Paardendagen, die van 2 tot 6 maart 2005 in de IJsselhallen worden gehouden, zal wethouder sport, Jaap Hagedoorn, aan de winnaars van de spring- en dressuurwedstrijden diverse aan de stad Zwolle verbonden prijzen uitreiken.

Springwedstrijden
Vrijdag 4 maart zal de wethouder om 21.30 uur de Grote Prijs van de Stad Zwolle uitreiken, en om 23.00 uur de Stad Zwolle Best Stallion Jumping.

Dressuurwedstrijden
Zondag 6 maart 18.30 uur overhandigt de heer Hagedoorn de Grote Prijs van de Stad Zwolle en om 19.30 uur Stad Zwolle Best Stallion Dressage-prijs.

De Zwolse Paardendagen zijn een vijfdaags international topevenement op het gebied van keuringen van tophengsten en spring- en dressuurwedstrijden. Aan het evenement nemen internationale topruiters deel, zoals de Olympisch kampioenen Anky van Grunsven en Jeroen Dubbeldam.

Wethouder Jaap Hagedoorn: 'Zwolle staat na 10 succesvol verlopen Stallion Shows prominent op de kaart van de internationale paardensport en ?fokkerij. We zijn graag gastheer van evenementen als de Zwolse Paardendagen. Zwolle wil een actieve sportstad zijn. Daarom stimuleert en faciliteert de gemeente zowel breedtesport als topsport. Ik ben blij dat de organisatie van de International Stallion Show de naam van het evenement heeft verbonden aan de stad, door het instellen van de Grote Prijs van Zwolle.'


---