Gemeente Stein


Gegevens nieuwe gemeentegids tijdig inleveren! 04-03-2005

In september 2005 verschijnt de nieuwe gemeentegids. In die maand zal de gids ook gratis huis-aan-huis bezorgd worden in de hele gemeente. Daarnaast krijgen alle nieuwe inwoners de gids uitgereikt en wordt deze ook op aanvraag toegestuurd aan alle andere mensen en instellingen die hiervoor belangstelling hebben. De nieuwe gemeentegids, met een oplage van 13.500 exemplaren, wordt gemaakt in samenwerking met uitgeverij City & Tourist Promotion.

Nieuwe gegevens inleveren
Om de nieuwe gemeentegids in september 2005 te laten verschijnen, zijn we al begonnen met het samenstellen ervan. De tekst van de gids wordt verzorgd door de medewerksters van het Infocentrum Stein. Maar daarvoor hebben we wel uw medewerking nodig! De gegevens die in de huidige gemeentegids vermeld staan kunnen ondertussen verouderd zijn.

Alle verenigingen, instellingen en andere instanties die in de gids van 2004 staan, ontvangen deze week een brief met daarop de gegevens zoals die momenteel bekend zijn bij het Infocentrum. U wordt verzocht deze gegevens te controleren en de brief terug te sturen, óók als uw gegevens nog wel kloppen! Als u dat vóór 1 april aanstaande doet, kunnen wij de juiste gegevens vermelden in de nieuwe gids.

Heeft u het afgelopen jaar een vermelding voor de gemeentegids doorgegeven, maar u heeft half maart nog geen brief hierover ontvangen, dan raden wij u aan om de gegevens alsnog door te geven bij het Infocentrum, tel. 046-4359359.

Nog niet in de gemeentegids?
Verenigingen of instellingen die nog niet in de gemeentegids zijn opgenomen maar dat wel graag willen, kunnen hun gegevens opsturen of afgeven bij het Infocentrum in de hal van het gemeentehuis. Doet u dat dan wel vóór 1 april 2005!