AutoRai

Suzuki introduceert het Voordelig OnderhoudsSysteem

(4-3-2005)
Suzuki start met het voor de consument transparante en overzichtelijke Voordelig OnderhoudsSysteem: VOS. Het bijzondere aan VOS is dat de Suzuki-rijder van tevoren weet wat de kosten van onderhoud zijn. Bovendien profiteert hij van erg scherpe onderhoudstarieven. Kortom: VOS let op de portemonnee, zodat de Suzuki-rijder niet te veel betaalt.

De merkwaarden van Suzuki zijn: veilig, comfortabel en voordelig autorijden. Suzuki dankt er zijn succes aan. Met de introductie van VOS kan de consument een nog hoger rendement uit zijn Suzuki halen. Alle werkzaamheden en de kosten ervan staan nu van tevoren vast, waardoor de rekening geen verrassingen meer oplevert. Zo bedraagt de standaard onderhoudsbeurt voor benzinemodellen slechts ⬠109,- of ⬠149,- inclusief APK en voor dieselversies ⬠127,50 voor de standaard onderhoudsbeurt of ⬠175,- inclusief APK. Eventueel aanvullende werkzaamheden die periodiek moeten worden uitgevoerd, worden ook vooraf met de klant afgestemd. Met VOS houdt de consument dus helemaal zelf de regie in handen.

Slimme VOS
Bij een VOS-onderhoudsbeurt worden op maar liefst 30 punten uitgebreide controle en/of werkzaamheden uitgevoerd. Hieronder valt ook het olie verversen en oliefilter vervangen. Afhankelijk van de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers geeft het Voordelig OnderhoudsSysteem met behulp van een onderhoudsschema exact aan wanneer welke werkzaamheden nodig zijn. Receptionisten zijn ondertussen speciaal getraind om de klant ook hierin optimaal te kunnen bedienen.

Dus: met VOS weet de Suzuki-rijder altijd precies wanneer zijn Suzuki welk onderhoud nodig heeft en wat de kosten van dit onderhoud zijn. Duidelijker kunnen Suzuki en VOS niet zijn.