FloraHolland


Januari Februari Maart

---

Gemeente Venlo bezoekt FloraHolland vestiging Naaldwijk

NAALDWIJK (persbericht 04 mrt. 2005) - Op vrijdag 4 maart jongstleden brachten de burgemeester en enkele wethouders van Venlo een bezoek aan FloraHolland vestiging Naaldwijk. Met dit bezoek wilde de gemeente Venlo zich nog meer verdiepen in de sierteeltafzetwereld.

Het was de eerste keer dat burgemeester de heer J. Schrijven en de wethouders de heer P. Stelder en mevrouw Leppink-Schuitema en de heer Freij van de gemeente Venlo een bezoek brachten aan de vestiging in Naaldwijk. In 2004 brachten enkele wethouders al een bezoek aan FloraHolland vestiging Venlo.
Tijdens dit bezoek nam het gezelschap kennis van de commerciële en logistieke processen die in het veilinggebouw in Naaldwijk plaatsvinden. Er werd onder andere gesproken over toekomstige ontwikkelingen rondom Greenport Venlo.

De delegatie van de gemeente Venlo werd rondgeleid door algemeen directeur Jacques Teelen en secretaris-penningmeester Ad van Marrewijk van FloraHolland. Ook sloten vestigingsmanager Rutger Lommerse en hoofd Facility Management Ger Kamps van vestiging Venlo zich bij de groep aan.


---