Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 4 maart 2005

Zakkenrollerij

BERGEN OP ZOOM: Een 61-jarige vrouw uit Bergen op Zoom werd donderdag kort na 17.00 uur het slachtoffer van een zakkenroller. De vrouw bevond zich op de Sint Josephstraat toen zij in een onbewaakt ogenblik werd bestolen van haar portemonnee met 35 euro.

Diefstal uit auto

ROOSENDAAL: Donderdag werd bij het politiebureau aan de Nieuwstraat maar liefst acht maal aangifte opgenomen van inbraak in een auto. In alle gevallen werd een ruit vernield om de toegang te verschaffen. Vanuit autos, die geparkeerd stonden in de Burgstraat en het Dokter van Dregtplein werd een autoradio/CD-speler weggenomen. Vanuit een auto, geparkeerd staande aan de Burgerhoutsestraat werden gereedschap en kleding vanaf de achterbank en een camera en CDs vanuit het dashboardkastje gestolen. Tevens werd de autoradio/CD-speler gestolen. Donderdagmiddag verdween er uit een auto, die aan de Dunantstraat geparkeerd stond, een autoradio CD-speler. De dader is met grof geweld te werk gegaan en hierbij gewond geraakt, getuige de bloedsporen, die in de auto zijn achtergebleven. De politie heeft de sporen in onderzoek. Vanuit een auto aan de Gastelseweg werden een autoradio/CD-speler en een jas ontvreemd. Vanuit een auto aan de Kalsdonksestraat werden een autoradio/CD-speler, een zonnebril en enkele CDs gestolen. Vanuit een auto, die aan de Kloosterstraat stond, werden een autoradio/CD-speler en CDs weggenomen.
Bij een auto, welke aan de Jan Vermeerlaan geparkeerd stond verdween een wieldop.

Diefstal uit bedrijf (2x)

ROOSENDAAL: De eigenaar van een winkel aan de Buijs Ballotstraat ontdekte donderdagochtend dat er de s nachts onbevoegden in de zaak waren geweest. Er was een gat in een rolluik gemaakt. Het is nog niet precies bekend wat er is weggenomen.

ROOSENDAAL: In dezelfde nacht werd er eveneens ingebroken bij een bedrijf aan de Kromzaad. Donderdagmorgen constateerde de eigenaar dat een ruit was vernield en dat door het gat in de ruit een beeldscherm van een bureau was getrokken en meegenomen.

Auteur: Manon Ostendorf