Ingezonden persbericht

Kwaliteit voor werkgever door aansluiting bij de NOBCO

'S-HERTOGENBOSCH, 20050304 -- Helga Janssen van coachingsbureau IMPULS Inzicht & Inspiratie uit 's-Hertogenbosch is sinds kort aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Iedere coach die in het register van de NOBCO is opgenomen, heeft onder andere verklaard zich vrijwillig en volledig te houden aan de Ethische Gedragscode. Opdrachtgevers kunnen zich hierdoor in geval van klachten wenden tot de klachtencommissie van de NOBCO. Voor werkgevers en opdrachtgevers is dat een extra kwaliteitsgarantie bij het zoeken van de juiste coach.


Als opdrachtgever wilt u natuurlijk weten of de coach waarvoor u kiest kwaliteit levert en zorgvuldig omgaat met eventueel bedrijfsgevoelige informatie die in coachingsgesprekken naar voren komt. Aansluiting van de coach bij een beroepsvereniging is een mogelijkheid om dit te toetsen. Daarnaast zorgt Helga Janssen ervoor dat samen met de opdrachtgever de doelstellingen, resultaten en de duur van het traject vooraf worden vastgesteld. Hierdoor maakt ze inzichtelijk wat het traject is wat zij en de gecoachte gaan doorlopen. Klantgerichtheid, kwaliteitsbewustheid en integriteit staan daarbij centraal.

Helga Janssen is haar carrière begonnen als psychiatrisch verpleegkundige waarna ze in het Pieter Baan Centrum is gaan werken als groepsleidster. Het nauw samenwerken met psychiaters en psychologen en het observeren en rapporteren van gedrag van verdachte delinquenten heeft haar veel inzicht gegeven in drijfveren van mensen. Door het afronden van de Voortgezette Opleiding Organisatie & Management en de uitvoering van enkele grote veranderingsprojecten in haar latere functies als afdelingshoofd in een Huis van Bewaring en het Pieter Baan Centrum, heeft ze een uitgebreide kijk gekregen op knelpunten die zich kunnen voordoen bij het uitvoeren van organisatiebeleid. De winst hiervan voor opdrachtgevers zit 'm in de combinatie van haar mens- en beleidskennis. Ze houdt namelijk uitstekend rekening met de verschillende belangen en verwachtingen van zowel de gecoachte als die van de opdrachtgever.

Met IMPULS verzorgt Helga Janssen coaching bij organisatieveranderingen en weerstanden, loopbaanbegeleiding met behulp van ALTI®, inzichtgevende begeleiding voor groei en persoonlijke effectiviteit, coaching op het gebied van conflict hantering, ziekteverzuimbegeleiding en is ze gesprekspartner voor leidinggevenden. Voor meer informatie kunt u kijken op www.impuls.us.




Ingezonden persbericht