Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


04 maart 2005


Apeldoorn - Hennepkwekerij ontmanteld


De politie heeft donderdagmiddag in de slaapkamer van een woning aan de Warenargaarde ongeveer 180 gedroogde hennepplanten en de benodigde kweekapparatuur aangetroffen. De 38 jarige eigenaar was in de woning aanwezig en tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt. De planten en alle goederen zijn door de politie ingenomen en vernietigd.
Bij deze kwekerij was er geen sprake van het illegaal aftappen van stroom.


Apeldoorn - Jongen breekt arm


Een 13-jarige fietser uit Apeldoorn ging door de gladheid onderuit en brak zijn arm. Het ongeval gebeurde op donderdagmorgen (03-03) op het fietspad in het Matenpark (thv de Jaromirgaarde). Door alle drukte bij de ambulancedienst moest de jongen ruim een uur wachten. Gelukkig kon de politie jongen met dekens van behulpzame buurtbewoners nog enigszins warm inpakken.


Loenen - Schoorsteenbrand

Op donderdagavond (03-03) ontstond er een schoorsteenbrand in een woning aan de
Groenendaalseweg. De brandweer moest de houtkachel verplaatsen om het rookkanaal vrij te maken. Een hoogwerker heeft uiteindelijk de klus van bovenaf geklaard.
De schade bestond uit lichte rookschade in de woning.


Apeldoorn - Jongen gewond bij sneeuwballen gooien


Een 13-jarige Apeldoorner gleed uit tijdens een sneeuwballengevecht, gleed uit en belandde met zijn hoofd op de straatstenen. Het ongeval vond plaats op donderdagmorgen (03-03) aan de Heemradenlaan. De jongen raakte buiten bewustzijn en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --