Politie Zeeland


---


R-1223-2005 Ongevallen door gladheid

Op de Goversweg in Kruiningen is vrijdagmiddag om 13.00 uur een auto van de weg geraakt.
De bestuurder, een 18-jarige inwoner uit Kruiningen, kwam in een bocht in de berm terecht en belandde via een boom op het fietspad.
Zijn inzittenden, twee 18-jarige inwoners van Kruiningen, zijn met vleeswonden naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder is via de huisarts naar het ziekenhuis gezonden om foto's van zijn arm te laten maken.
De auto is total-loss.
Op de A58 ter hoogte van Rilland vond rond 13.45 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 55-jarige automobilist uit de gemeente Ruphen was in de rechter berm terechtgekomen, had gecorrigeerd en was toen de weg overgeschoten en tegen de vangrail in de middenberm gebotst.
Ambulancepersoneel heeft de man behandeld.
De auto is weggesleept.
Op de Schoondijkseweg in Groede is vrijdagmorgen om 111.7 uur een auto in de sloot terechtgekomen.
De 29-jarige bestuurder uit de gemeente Sluis raakte in een slip en belandde in de sloot.
De man kwam met de schrik vrij, de auto is aan de voorzijde beschadigd.
Op de Burghseweg in Burgh Haamstede, de Oostkade in Sluiskil, de N61 te Terneuzen en de Lingestraat in Oostburg vonden vanmiddag wat kleine aanrijdinkjes plaats.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland