Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Almere, 3 maart 2005

Bureau Rietmeijer wordt Rietmeijer Huisvestingsadviseurs

Per 1 maart 2005 heeft Bureau Rietmeijer Facility Planning haar handelsnaam gewijzigd in Rietmeijer Huisvestingsadviseurs. De nieuwe naam geeft duidelijker de identiteit en de kernactiviteit van de organisatie weer en past in het beleid om haar onafhankelijke positionering te benadrukken. De juridische entiteit is gewijzigd in Rietmeijer & Partners B.V. Aandeelhouders zijn ir. Bert Rietmeijer en Geert Wilmink.

Gelijk aan andere markten (assurantiën, reclame) neemt in de bedrijfshuisvestingsmarkt het belang van onafhankelijk, professioneel advies toe. Rietmeijer Huisvestingsadviseurs is sinds haar start in 1992 een voorvechter van objectieve advisering gebaseerd op een transparante marktwerking zonder verborgen commissiestructuren. De nieuwe naam onderstreept deze positionering.

Voor de redactie

Rietmeijer Huisvestingsadviseurs is een onafhankelijk advies- en projectmanagementbureau op het vlak van bedrijfshuisvesting, kantoorinrichting en facilitaire vraagstukken. De organisatie telt circa 50 medewerkers; medewerkers met een achtergrond in interieurarchitectuur, onroerend goed, bouw, installatietechniek en/of facilitair management.

Rietmeijer Huisvestingsadviseurs werkt voor organisaties als McKinsey & Company, Mexx International, Artsen Zonder Grenzen, Freshfields Bruckhaus Deringer, BHP Billiton, Nederlandse Spoorwegen, Amnesty International, Boekel De Nerée, Egon Zehnder International, Genzyme, KWF Kankerbestrijding, Houthoff Buruma, Leaseplan en Stadsdeel De Baarsjes, om er maar enkele te noemen.

Voor informatie over Rietmeijer Huisvestingsadviseurs en/of een nadere indruk van haar projecten kunt u terecht op www.rietmeijer.nl. Voor meer informatie of toezending van een brochure stuurt u een aanvraag naar info@rietmeijer.nl. Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Karen Gouyn Stook (036-545 8000).


---- --