Ingezonden persbericht


The Publicity Company

PERSBERICHT Amsterdam, 1 maart 2005

Aanvangstijd persvoorstelling De Kus vervroegd

De vroege persvoorstelling van De Kus op dinsdag 8 maart in Pathé Arena begint niet om 14.30 uur, maar om 12.45 uur. Moonlight Film Distribution brengt de speelfilm van Hilde van Mieghem met Fedja van Huêt, Marie Vinck en Jan Decleir op 7 april uit in de bioscopen. U kunt zich voor deze persvoorstelling aanmelden bij Priscilla Wattimena, t: 020 612 7000, e: priscilla@publicy.nl.

SYNOPSIS: Sarah is een meisje van bijna zestien dat op het eerste gezicht alles heeft wat ze zou willen. Ze komt uit een welgesteld gezin, ze is mooi en getalenteerd en heeft een grote droom: ballerina worden. Maar Sarah voelt zich vaak eenzaam en haar ouders hebben weinig aandacht voor haar. Als ze de charmante Vic ontmoet, denkt ze dat ze eindelijk iemand heeft gevonden die haar begrijpt en waardeert.

De Kus (97 minuten) is het regiedebuut van Hilde van Mieghem. De hoofdrollen in het aangrijpende drama over een jong meisje op weg naar volwassenheid zijn voor Marie Vinck (Blazen tot honderd, Kaas), Fedja van Huêt (De grot, Karakter), Hilde van Mieghem (Wildgroei, Blonde Dolly) en Jan Decleir (Off Screen, Karakter).

Vriendelijke groet, Priscilla Wattimena en Trix van Alphen

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 612 7000, e: info@publicy.nl