Gemeente Bernheze


Commissie Bezwaarschriften op 8 maart

Op dinsdag 8 maart 2005 houdt de Commissie Bezwaarschriften Bernheze openbare hoorzittingen in Cultureel Centrum de Pas, De Misse 4 in Heesch. Op de agenda staan de volgende zaken:

19.00 uur: Behandeling van het door mr. J.A.J.M. van Houtum, namens de heer J.M. Roefs ingediende bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 23 november 2004, waarbij het pand Stoksestraat 5 in Loosbroek wordt aangewezen als beschermd gemeentelijk monument.
19.30 uur: Behandeling van het door de heer en mevrouw Megens-Bongers ingediende bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 23 november 2004, waarbij het pand Dorpsstraat 62 in Loosbroek wordt aangewezen als beschermd gemeentelijk monument.
20.00 uur: Behandeling van het door mw. mr. C.T. de Weerdt, namens de heer W.M. de Backer ingediende bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 23 november 2004, waarbij het pand Dorpsstraat 82 in Loosbroek wordt aangewezen als beschermd gemeentelijk monument.
20.30 uur: Behandeling van het door C.A.J. van Engelen ingediende bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van 23 november 2004, waarbij het pand Mgr. van den Hurklaan 4 in Heesch wordt aangewezen als beschermd gemeentelijk monument.