FloraHolland


Januari Februari

---

FloraHolland Trade Fair: stijlgroepen op het Trends en Conceptenplein

FLORAHOLLAND (10 feb. 2005) - FloraHolland organiseert op woensdag 9 tot en met vrijdag 11 maart de jaarlijkse FloraHolland Trade Fair op vestiging Naaldwijk. Deze handels- en relatiebeurs bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder het Trends en Conceptenplein. Het Trends en Conceptenplein staat dit jaar bol van de stijlgroepen en bijbehorende pot-plant combinaties en boeketten.

Op het Trends en Conceptenplein worden dit jaar drie stijlgroepen gepresenteerd: Populair, Klassiek en Sfeervol/modern. De stijlgroepen zijn heel herkenbaar en vertegenwoordigen een grote groep internationale consumenten. Er is voor drie stijlgroepen gekozen, zodat het geheel hanteerbaar blijft. Door de duidelijke onderlinge verschillen is er voor elk wat wils. Op het Trends en Conceptenplein worden de drie stijlgroepen uitgewerkt in stijlkamers. Deze kamers worden aangekleed met aanbiedingen van pot-plant combinaties en boeketten. Deze aanbiedingen zijn geschikt voor de grootschalig inkopende retail en kunnen tijdens de beurs worden besteld. De planten en bloemen aanbiedingen vindt u ook terug op een speciaal ontwikkelde cd die u op de beurs kunt verkrijgen.

Tijdens de Trade Fair is arrangeur Dorien van den Berg ook aanwezig op het Trends en Conceptenplein. Zij zal rondleidingen verzorgen door de verschillende stijlkamers, uitleg geven over consumentensegmentatie en kwekers en kopers adviseren over toegevoegde waarde en plantconcepten.

Dit jaar staan naast de stijlgroepen op het Trends en Conceptenplein ook zeven toegevoegde waarde leveranciers. Deze leveranciers kunnen u tijdens de beurs adviseren en inspireren op het gebied van toegevoegde waarde. De toegevoegde waarde die zij kunnen leveren loopt uiteen van verpakkingsmaterialen (hoezen en papier) tot keramiek, terracotta en diverse potterie. De deelnemende leveranciers zijn:

Broekhof verpakkingen BV Verpakkingsmaterialen (hoezen en papier) en bijmaterialen
Duif's Florist Articles BV Keramiek en diverse potterie zoals zink en glas
Art-Vi-Zo Holland BV Keramiek en diverse potterie zoals mandwerk en jutte
Van der Leeden Mandwerk Manden en alle soorten en maten materialen Wijnhoven Terracotta Terracotta potten naturel en gekleurd Soendgen Keramik Geglazuurd keramiek
Grow Fun BV Kunststof decorpotten


---