Ingezonden persbericht


Amsterdam, 10 februari 2005

Peregrine Systems organiseert Asset Management Briefing op 9 maart te Slot Zeist

De briefing is bedoeld voor IT Directors, Procurement Directors, Help Desk Managers, Asset Managers en IT Project Managers. De briefing bevat een combinatie van verhalen uit de praktijk, marktonderzoek en productinformatie. Research Director van IDC, Marcel Warmerdam, gaat in op het belang van Asset Management en geeft een analyse van de Nederlandse markt. Michel Isnard, Vice President van Peregrine Systems licht de Asset Management oplossingen toe en geeft een briefing over Peregrine. Er worden ook praktijkvoorbeelden van uiteenlopende gebruikers aangehaald.

Achtergrond

Aan IT-afdelingen wordt doorgaans door alle bedrijfspartijen getrokken, zo zijn vaak de kosten te hoog, zijn de opbrengst en het voordeel niet direct inzichtelijk en zijn de processen complex. Om aan deze eisen en veiligheidseisen te voldoen en toch immer de continuïteit te behouden wordt er steeds meer gebruik gemaakt van Asset Management. Door het inzetten van Asset Management kan er na inventarisatie een kostenoverzicht van de ingekochte IT-middelen gemaakt worden. Kosten die ontstaan zijn door minder doordachte aankopen zullen nu verminderen en uitgaven kunnen gericht worden op relevante business units.

Over Peregrine Systems

Peregrine Systems Inc. ontwikkelt enterprise software oplossingen die organisaties in staat stellen IT-Service en Asset Management activiteiten te ontwikkelente ontwikkelen waarbij de kosten en risico's verlaagd en de IT-productiviteit en service verbeterd worden tegen lagere kosten, de IT-productiviteit en service te verbeteren en risico's te verlagen. De Asset en Service Management oplossingen, zoals Asset Tracking, Expense Control, Service Control en Service Alignment, richten zich op specifieke problemen. De oplossingen maken hetmogelijk voor IT-organisaties mogelijk de coördinatie bij om een veranderende IT-infrastructuur te beheersen, hun relaties met eindgebruikers en service providers te onderhouden en een groter inzicht te verkrijgen in het resultaat van IT-investeringen. Het Peregrine Evolutie Model voorziet in een blauwdruk voor bedrijven die systematisch de toewijding en effectiviteit van hun IT activiteiten willen ontwikkelen. Peregrine Systems is in 1981 opgericht en heeft een rijke traditie in het bieden van oplossingen met specifieke functionaliteiten voor een breed segment van de wereldwijde zakelijke markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Diego, Californië, de organisatie opereert vanuit kantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Kijk voor meer informatie op www.peregrine.com.

Plaats: Zeist, Slot Zeist
Wanneer: 9 maart 2005, 12.30 tot 15.30 uur


Deelname is gratis, inschrijven kan bij Charlotte van Weyenburgh, haar email adres is: charlotte.vanweyenbergh@peregrine.com.



Ingezonden persbericht