BROOKTROUT TECHNOLOGY

Brooktrout en BRESSNER gaan samenwerken

Brooktrout en BRESSNER gaan samenwerken om de Europese spraak- en spraakherkenningsmarkt te ontwikkelen

BRUSSEL, België, March 8/PRNewswire/ --


- BRESSNER Technology ontvangt geprefereerde status van Value Added Reseller in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Oost-Europa

Brooktrout Technology Inc., een toonaangevende leverancier van mediaverwerkingsproducten en call-controlproducten, heeft vandaag aangekondigd een strategisch partnerschap aan te gaan met BRESSNER Technology, een leverancier van computersystemen en componenten voor industriële toepassingen, bedrijfs- en CTI-toepassingen die is gevestigd in Groebenzell nabij München. De strategische partnerschap zal ontwikkelaars van toepassingen met spraakherkenning toegang bieden tot Brooktrouts bekroonde assortiment spraak- en spraakherkenningsproducten en hoogwaardige ondersteuning in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije en Polen (DACH-regio; Duitssprekende landen).

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH )

Voor het eerst kunnen ontwikkelaars werken met een wederverkoper die waarde toevoegt aan hun producten (VAD, value added reseller) die is gevestigd in hun DACH- en Oost-Europese regio en die zowel Brooktrouts bekroonde TR1000 (TM) ontwikkelingsplatform voor spraak- en spraakherkenningtoepassingen, de TR1034 (TM) intelligente faxkaart kan leveren als technische ondersteuning in hun eigen taal kan bieden.
Ontwikkelaars kunnen hun voordeel doen met deze rasechte, geïntegreerde platforms om een breed assortiment spraakherkenning-, IVR-, messaging-, vergader- en faxtoepassingen te creëren.

'De kwaliteit en prestaties van de producten van Brooktrout zijn algemeen bekend en we zijn van mening dat Brooktrout het meest uitgebreide assortiment aan stemtechnologieën met spraakherkenning op de markt brengt en bovendien de reputatie heeft een uitstekende ondersteuning te bieden,' zei Josef Bressner, CEO van BRESSNER Technology GmbH (http://www.bressner.de). 'Wij zullen die reputatie versterken als wij onze waardetoevoegende diensten op de markt brengen. De combinatie van Brooktrouts ondersteuning en technische en commerciële vaardigheden samen met onze unieke positie en aanwezigheid in de Duitse en Oost-Europese markten is een fantastisch begin voor succes.'

'Brooktrout zet zich in om sterke betrekkingen op te bouwen met partners die de bedrijfsactiviteiten plaatselijk kunnen ontwikkelen. We zullen nauw samenwerken met BRESSNER om de DACH-regio proactief te ontwikkelen,'zei Dave McKanna, directeur EMEA Sales bij Brooktrout. 'Terwijl andere verkopers hun kanalen proberen te verbreden, proberen wij sterkere, meer effectieve, directe kanalen met geselecteerde partners op te bouwen.'

De TR1000 is een gestandaardiseerd spraakherkennings- en spraakverwerkingsplatform op kaartniveau dat vooral is ontworpen ter ondersteuning van een uitgebreide reeks spraakherkennings-, IVR-, messaging- en vergadertoepassingen. De prestatie en flexibiliteit van dit multifunctionele mediaplatform, dat varieert van 2 tot 60 kanalen per kaart, zorgen ervoor dat systemen de dichtheid en functionaliteit kunnen verkleinen of vergroten om aan de huidige en de zich ontwikkelende behoefte aan geavanceerde bedrijfstoepassingen en toepassingen van service providers te kunnen voldoen.

TR1034 series van Brooktrout Technology biedt zakelijke klanten een assortiment van hoogwaardige 33.6 Kbps intelligente faxkaarten met real-time fax via IP-mogelijkheden voor een verscheidenheid aan computergebaseerde faxtoepassingen, zoals netwerkfax, fax broadcast, gecombineerde messaging en bedrijfsprocesautomatisering.

Over BRESSNER Technology

BRESSNER Technology is een leverancier van computersystemen en componenten voor industriële toepassingen, bedrijfs- en CTI-toepassingen. Het bedrijf is in 1999 opgericht en is gevestigd in Groebenzell nabij München. De producten betreffende computertelefonie en VoIP bevatten zowel servers en platforms, communicatieapparaten voor beveiliging of routering als interfaces en mediaverwerkingskaarten. Naast de hoogwaardige componenten en volledig geïntegreerde systemen biedt BRESSNER ook een volledig aanbod van klantgeoriënteerde diensten zoals hotlineondersteuning, onderhoud en training. Voor meer informatie, gaat u naar http://www.bressner.de.

Over Brooktrout Technology

Brooktrout Technology is een toonaangevende leverancier van mediaverwerkingsproducten, netwerkinterfaces, call-controlproducten en signaalverwerkingsproducten die de ontwikkeling van toepassingen, systemen en diensten mogelijk maken voor zowel New Network (TM) (pakketvorm) als traditionele telefoonnetwerken (TDM). Het is onze strategie om een partnerschap aan te gaan met onze klanten en nauw met hen samen te werken zodat zij hun levering van nieuwe toepassingen en diensten kunnen versnellen, hun bestaande activiteiten kunnen vergroten en nieuwe markten kunnen ontwikkelen. Voor meer informatie, ga naar http://www.brooktrout.com. Brooktrout Technology is een dochteronderneming van Brooktrout, Inc. (Nasdaq: BRKT).

Brooktrout, Brooktrout Technology, New Network, TR1000 en TR1034 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Brooktrout, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

Contactpersoon: Lida Joly Michelle Liro +32-2-658-0190 +1-781-433-9525

ljoly@brooktrout.com mliro@brooktrout.com

Website: http://www.brooktrout.com

Source: Brooktrout Technology, Inc.

Lida Joly, +32-2-658-0190, ljoly@brooktrout.com, of Michelle Liro,
+1-781-433-9525, mliro@brooktrout.com beiden van Brooktrout Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH AP Archive: http://photoarchive.ap.org PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com


09 mrt 05 08:45