AutoRai

Website Alfa Romeo vernieuwd

(9-3-2005)
Onlangs is de nieuwe Alfa Romeo website www.alfaromeo.nl online gegaan. Qua layout komt de Nederlandse Alfa Romeo-site nu volledig overeen met de websites in de andere Europese landen. Surfend op de website maakt de virtuele bezoeker kennis met de dynamische wereld van Alfa Romeo. Naast de roemruchte historie van het merk komt uiteraard ook het actuele leveringsprogramma aan bod, evenals de allerlaatste nieuwtjes.
De nieuwe site kent vele functionaliteiten, waarmee onder andere brochures en testritten aangevraagd kunnen worden en de dichtstbijzijnde Alfa Romeo-dealer opgezocht kan worden.

Digitale Nieuwsbrieven
Op de volledig gerestylde website kan de bezoeker zich verder aanmelden voor de digitale Nieuwsbrieven, zodat hij/zij per e-mail op de hoogte kan worden gehouden van de laatste Alfa Romeo noviteiten. Alfa Romeo-rijders kunnen via de website member worden van de âSquadra Alfa Romeoâ. Naast de ontvangst van het gratis owners-magazine Quadrifoglio wordt elk Squadra Alfa Romeo lid dan per e-mail geïnformeerd over aantrekkelijke aanbiedingen en leuke evenementen.

Hoofdrol nieuwe modellen
Uiteraard is er op de website een hoofdrol weggelegd voor de komende generatie Alfa Romeoâs: de Alfa Romeo Brera en de Alfa Romeo 159. Op de startpagina wordt alvast een prettig klinkend voorproefje gegeven.