FloraHolland


Januari Februari Maart

---

Burgemeester Van der Tak maakt nader kennis met FloraHolland Trade Fair

NAALDWIJK (persbericht 09 mrt. 2005) - Op 9 maart 2005 brachten burgemeester Van der Tak en wethouder M. de Goeij-van der Klugt van de gemeente Westland een bezoek aan de FloraHolland Trade Fair op FloraHolland vestiging Naaldwijk. Na de officiële opening om 13.00 uur kregen zij een rondleiding van commercieel directeur Arnold Hordijk van FloraHolland.

Namens de gemeente Westland bezochten zij deze jaarlijkse handels- en relatiebeurs voor de eerste keer. Hordijk informeerde hen over het ontstaan van de beurs en het doel van de beurs. In de noviteitenbox van FloraHolland Intro Point werd stilgestaan bij de winnaars en genomineerden van de FloraHolland Award, die op 8 maart bekend zijn gemaakt.

Ook werden er verschillende standhouders bezocht die een toelichting gaven op hun (nieuwe) producten en concepten. De delegatie stond uitgebreid stil bij de stijlkamers van het trends- en conceptenplein. Burgemeester Van der Tak en wethouder de Goeij-van der Klugt waren beiden zeer onder de indruk van de diversiteit aan producten en de wijze waarop de beurs was ingericht en opgebouwd.

De FloraHolland Trade Fair is een toonaangevende handels- en relatiebeurs in de internationale sierteeltbusiness. Het is dé ontmoetingsplaats voor exporteurs, kwekers, detaillisten en afzetorganisaties. Op de beurs vindt u een kwekersplein, orderplein en trends- & conceptenplein. De FloraHolland Trade Fair vindt één keer per jaar plaats op vestiging Naaldwijk. De beurs is nog te bezoeken op donderdag 10 maart en vrijdag 11 maart op FloraHolland vestiging Naaldwijk.


---