Ingezonden persbericht

CBR-EXAMEN zelf inplannen via Internet

THEORIELES.NL INTRODUCEERT REVOLUTIONAIR EXAMENPLANSYSTEEM



BREDA, 20050309 -- EXAMENPLANNER.NL is de naam van dit revolutionaire reserveringssysteem. Via deze website is het vanaf vandaag voor consument en bedrijfsleven mogelijk om zeer eenvoudig online theorie-examens te reserveren in de categorieën "auto", "bromfiets" en "motor". In de nabije toekomst zal onze service zich zeker uitbreiden naar andere categorieën van het rijbewijs én naar de reservering van de verplichte taxi-examens. EXAMENPLANNER.NL is hét antwoord op de vraag waarom 6 tot 8 weken moeten verstrijken alvorens deelname aan het theorie-examen mogelijk is.


EXAMENPLANNER.NL biedt namelijk de unieke mogelijkheid om nog deze week aan een examen deel te nemen op een zelf gekozen datum, een zelf gekozen tijdstip en bij een Theorie Examen Centrum naar eigen keuze!

EXAMENPLANNER.NL hanteert voor haar service mét toegevoegde waarde marktconforme tarieven. Optimaal en vliegensvlug gemak voor een gangbare prijs (¤ 36,50). Veel meer waar(de) voor hetzelfde geld dus!

EXAMENPLANNER.NL maakt gebruikt van het betaalsysteem van Mobile2Pay.
Waarom juist dit betaalsysteem?
1. Veiligheid. Veel betaalsystemen op internet werken via creditcards of telefoonrekeningen. In de praktijk is gebleken dat deze systemen vaak onveilig zijn en moeilijk traceerbaar. Mobile2Pay heeft dit niet. Mobile2Pay werkt namelijk via de eigen mobiele telefoon! Een aankoop via het internet wordt gecontroleerd met een telefonische verificatie. De transactie vindt alleen doorgang ná bevestiging door jou met een eigen persoonlijke pincode. Bij foutieve en frauduleuze handelingen wordt de transactie onmiddellijk en kostenloos geannuleerd. Veiliger kán niet!
2. Gerenommeerdheid. Naast de dienstverlening aan EXAMENPLANNER.NL verzorgt Mobile2Pay de betaaltransacties voor gerenommeerde bedrijven als Hema, Bijenkorf, T-Mobile, Free Record Shop, Veronica, Sky Radio, Planet Internet en vele anderen. Je registratie bij MobilePay is dus ook bij vele andere websites/webwinkels te gebruiken!

EXAMENPLANNER.NL en haar meerwaarde!
De toegevoegde waarden van deze nieuwe, revolutionaire manier van reserveren:
1. Alle hierboven beschreven voordelen (snelheid, veiligheid, gemak, comfort, marktconforme prijsstelling).
2. De touwtjes in eigen handen op meerdere fronten:
a. Online reserveren, gemakkelijk thuis vanaf de eigen computer.
b. Examendatum, -tijd en -plaats naar eigen voorkeur.
3. Reserveren via EXAMENPLANNER.NL wordt bovendien beloond met een gratis oefenexamen van THEORIELES.NL.
4. Reserveren via EXAMENPLANNER.NL gaat gepaard met een emailbericht waarin allerlei "examenzaken" worden beschreven. Zaken die noodzakelijk/wenselijk zijn voor het goed beslagen ten ijs komen op het theorie-examen. Een kostenloos (geheugen)steuntje in de rug!
5. Reserveren via EXAMENPLANNER gaat tevens gepaard met gratis digitale toezending van de 'Eigen Verklaring'. Deze gezondheidsverklaring dient te worden meegenomen tijdens het praktijkexamen.

Kom snel kijken op www.examenplanner.nl




Ingezonden persbericht