Ingezonden persbericht


SEEBEYOND PRESENTEERT OP CeBIT 2005 ICAN 5 EN VERTICALE OPLOSSINGEN VOOR FINANCIËLE DIENSTVERLENING EN DISTRIBUTIE

Geautomatiseerd procesbeheer met FS-SOA; optimalisatie van zakelijke processen en ROI van RFID-technologie

Hoofddorp, 7 maart 2005 - SeeBeyond (Nasdaq: SBYN), vooraanstaand leverancier van een ontwikkel- en integratieplatform voor composite applications op basis van een servicesgeoriënteerde architectuur, demonstreert zijn ICAN 5-suite tijdens CeBIT 2005 in Hannover. Daarnaast presenteert het bedrijf enkele nieuwe verticale oplossingen voor de financiële wereld en de distributie. De presentaties vinden plaats in de stand van Sun Microsystems.

Tijdens de beurs zal SeeBeyond het recentelijk geïntroduceerde Financial Services-Service Oriented Architecture-aanbod (FS-SOA) tonen. Daarnaast stelt het bedrijf zijn pakketoplossing met composite applications voor, die speciaal ontworpen is om tegemoet te komen aan behoeften op het vlak van 'corporate actions'. Tevens presenteert SeeBeyond de recente SeeBeyond RFID Composite Application Network-oplossing.

Sun Microsystems en SeeBeyond introduceren op CeBIT samen een oplossing voor financiële dienstverleners, die gericht is op corporate actions. De oplossing automatiseert het beheer van de bedrijfsactiviteiten via een webservices portal op basis van een Service Oriented Architecture (SOA). De oplossing biedt vooraf gedefinieerde, herbruikbare en op maat gesneden diensten en processen om data te standaardiseren en te stroomlijnen. Op die manier ontstaat een 'golden record' die fungeert als een eenduidige, betrouwbare bron voor gegevens over de bedrijfsactiviteiten. De oplossing is speciaal ontworpen voor financiële instellingen, asset managers, makelaars, distributeurs en beheerders die daarmee de risico's en kosten voor het aanbieden van bedrijfskritische gegevens kunnen verminderen en tegelijkertijd de kwaliteit van de dienstverlening kunnen verbeteren.

Sun Microsystems en SeeBeyond demonstreren ook de gezamenlijk ontwikkelde Sun RFID ISA-architectuur (Industry Solution Architecture) for Retail. Op basis van dit nieuwe en volledig geïntegreerde RFID-aanbod kunnen distributiebedrijiven hun bedrijfsprocessen stroomlijnen en de RFID-gegevens visualiseren.

CeBIT 2005 vindt plaats van 10 tot 16 maart in Hannover (Duitsland). Kijk voor meer informatie over de beurs op www.cebit.de.

###

SeeBeyond
SeeBeyond (Nasdaq: SBYN) levert een volledig geïntegreerde, op standaarden gebaseerde omgeving voor de snelle ontwikkeling en inzet van bedrijfsbrede oplossingen, gebaseerd op bestaande systemen en infrastructuren. Het bedrijf heeft ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en integreren van innovatieve software bij Global 2000-bedrijven. SeeBeyonds Integrated Composite Application Network-suite (SeeBeyond ICAN) gaat verder dan Enterprise Application Integration en helpt bedrijven hun kosten te verlagen, hun marktaandeel te vergroten en de klantenservice te verbeteren. SeeBeyond heeft wereldwijd ruim 1.900 klanten, waaronder ABB, ABN Amro, Carrefour, DuPont, FNAC, Fujitsu, General Motors, Hewlett-Packard, Kluwer, Pfizer, Samsung en Sprint.

Ingezonden persbericht