Gemeente Deventer

Week 10, 8 maart 2005

Siemelinksweg van vrijdagavond 11 maart tot maandagochtend 14 maart afgesloten
Geen treinen Deventer - Zutphen van vrijdagmiddag tot maandagochtend

WERKZAAMHEDEN AAN SPOOR EN WEG

Afgelopen weekend had de gemeente Deventer werkzaamheden gepland aan een deel van de kruising Holterweg - Siemelinksweg. Het plotseling invallende winterweer maakte het werk echter onmogelijk. De geplande werkzaamheden worden nu komend weekend uitgevoerd. Door werkzaamheden aan de toekomstige tunnel in de Zweedsestraat is er dit weekend tussen vrijdagmiddag en maandagochtend geen treinverkeer mogelijk op het traject Deventer â Zutphen.

Vrijdagavond begint aannemersbedrijf Heijmans met het weghalen van het bestaande asfalt. Dit gebeurt met een grote freesmachine en duurt tot ca. 3 uur in de (vroege) ochtend. De zaterdag wordt gebruikt voor het grondwerk en het aanbrengen van een onderlaag van puin, de riolering en de detectielussen voor de verkeersregelinstallatie. Het asfalt wordt op zondag aangebracht. Gedurende de werkzaamheden is de Siemelinksweg vanaf de Grote Ratelaar tot aan de Holterweg afgesloten. Dit betekent dat er geen verkeer mogelijk is tussen vrijdagavond 19 uur en maandagochtend 7 uur. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Geen trein op traject Deventer - Zutphen

Het werk aan de kruising Holterweg - Siemelinksweg valt samen met het weekend waarop de aannemerscombinatie Gebr. De Koning / Van Spijker Bouw werkzaamheden aan de toekomstige onderdoorgang (tunnel) Zweedsestraat gaat uitvoeren. Deze werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het opbreken en terugbouwen van de sporen, het intrillen van damwanden en funderingspalen en het ontgraven van grond. Vanaf vrijdagmiddag 12 uur (11 maart) tot maandagochtend 5 uur (14 maart) rijden op het traject Deventer - Zutphen dan ook geen treinen. ProRail, regio Noord-Oost verzorgt hiervoor de informatie.

Publicatiedatum: 8-3-2005

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging dinsdag 8 maart 2005