Océ
Océ introduceert de Océ TDS800 Pro Series

Het meest productieve en meest flexibele grootformaat printsysteem van dit moment

Tijdens OpenHouse 2005 introduceert Océ de Océ TDS800 Pro Series, het meest productieve grootformaat printsysteem van dit moment. De TDS800 Pro Series combineert de betrouwbaarheid en kwaliteit van Océ Copy Press met een uiterst flexibile configureerbaarheid.

Een groot aantal factoren bepaalt het productiviteitsniveau van de Océ TDS800 Pro Series. Eén ervan is de Océ Power Logic Controller, die ervoor zorgt dat gebruikers kunnen doorgaan met het invoeren resp. inscannen van nieuw werk terwijl het printsysteem actief is.

Océ Copy Press: betrouwbare technologie voor hoge kwaliteit In de Océ TDS800 printer wordt de welbekende, innovatieve Océ Copy Press technologie toegepast, waarmee constante kwaliteit in elke print wordt gegarandeerd. De Direct Dot Positioning (DDP) technologie zorgt niet alleen voor een offset-achtig effect, maar garandeert ook dat elk korreltje toner daar terechtkomt waar het hoort: op het papier.

Tijdbesparend bedieningsgemak
Bij de Océ TDS800 printer behoeven tonerflessen niet te worden verwisseld; wanneer nodig worden ze eenvoudig toegevoegd. Zo zijn er meer voorbeelden waarin bedieningsgemak samengaat met tijdbesparing. De LED printkop hoeft niet te worden gereinigd zoals bij conventionele printers. Wanneer de machine aandacht vereist, wordt dit met een lampsignaal duidelijk kenbaar gemaakt. Zodoende kan de gebruiker zich concentreren op de printopdrachten, zonder te worden afgeleid door irritante printerstoringen.

Een investering in jaren van gegarandeerde productiviteit Geen ander grootformaat printsysteem biedt een zo veilige investering als de Océ TDS Pro Series. Zoals altijd bij Océ-systemen, maken duurzaamheid, support en uitbreidbaarheid integraal deel uit van het ontwerp. De imaging technologie bijvoorbeeld is gebouwd in een robuust stalen frame (dat zeker bijdraagt aan het totaal gewicht van 939 kg.). Océ TDS800 Pro systemen zijn gebouwd op duurzaamheid en ontworpen voor de toekomst.

Ruime keus uit print- en scan snelheden
De Océ TDS800 Pro Series biedt gebruikers de keuze uit drie print engine snelheden, zodat productiviteit en productiviteitsbehoefte op elkaar kunnen worden afgestemd. Om die reden kan er ook uit scanners worden gekozen. De Océ TDS800 scanner heeft een snelheid van 10 meter per minuut, en is met handhaving van kwaliteit geschikt voor grote volumes. De Océ TDS600 scanner vormt het ideale alternatief bij kleinere volumes.

Ruime keus uit media-invoer en finishing opties Gebruikers kunnen kiezen uit twee, vier of zes invoereenheden. Rollen van 200 meter leveren de mogelijkheid tot 1200 meter ononderbroken printen. Qua finishing zijn er vele mogelijkheden. De geïntegreerde vouweenheid kent verschillende vouwslagen en bovendien tijdbesparende opties voor perforeren en het aanbrengen van ophangstrips. De gebruiker kan voor de uitvoervoorzieningen kiezen op het moment dat hij die capaciteit ook nodig heeft. Niet gevouwen output kan worden afgehandeld door de Océ Double Decker Pro dan wel, bij kleinere volumes, door de Océ Delivery Tray.

Ruime keus uit workflow software
Advanced Queue Manager, Account Center en Job Templates zijn voorbeelden van software pakketten waarmee Océ TDS800 Pro systemen kunnen worden uitgerust. De pakketten kunnen worden afgestemd op de karakteristieken van de gebruikersomgeving.
Voor het optimaliseren van de workflow kan de gebruiker kiezen voor de Océ Settings Editor, waarmee de basisinstellingen van alle systeemonderdelen worden gekozen. Verdere optimalisatie kan worden bereikt met Océ Repro Desk software voor printautomatisering danwel met het Océ Print Exec Workgroup pakket.

Maximaal configureerbaar en uitbreidbaar
Gebruikers van de Océ TDS800 Pro Series hebben een keuze uit ruim zeven miljoen (!) configuraties en zullen dus altijd een systeem kunnen samenstellen dat maximaal aansluit op de behoeften. Het voorspellen van de workflow voor de komende jaren blijft niettemin een lastige zaak en om tegemoet te komen aan toekomstige eisen is de Océ TDS800 Pro Series ontworpen met oog voor maximale flexibiliteit. Naar gelang nieuwe eisen ontstaan, kunnen printsnelheid en mediacapaciteit worden uitgebreid. Deze ingebouwde 'upgradability' maakt de Océ TDS800 Pro Series tot een bedrijfszekere investering, waarmee tegemoet gekomen wordt aan zowel actuele als toekomstige behoeften.

Océ-Nederland B.V.


© 2005 Océ

Alle rechten voorbehouden.