Océ

Océ VarioPrint 2110 Release 2.1

Productie printen in professionele omgevingen

Tijdens Océ OpenHouse introduceert Océ Release 2.1 van de Océ VarioPrint 2110. Deze nieuwe release versterkt de positie van dit printsysteem, dat in 2004 werd gelanceerd en al zeer succesvol was. De Océ VarioPrint 2110 is een digitaal multifunctioneel systeem dat specifiek is ontworpen voor professionele corporate en commercial document productie-omgevingen met maandvolumes tussen 250.000 en
1.000.000 prints. De nieuwe release biedt een aantal praktische extra's die de positie van de Océ VarioPrint 2110 in deze omgevingen zullen versterken.

De Océ VarioPrint 2110 komt tegemoet aan de specifieke eisen van de competitieve markt van corporate en commercial printers en is sinds de introductie in 2004 zeer succesvol in marktsectoren als overheden, onderwijs, financiële instellingen en ook commercial printing print providers. Het systeem komt tegemoet aan de specifieke wensen in al deze omgevingen. Zo is de Océ VarioPrint 2110 ontworpen om verschillende taken simultaan uit te voeren en daarbij een ongekend hoge productiviteit te handhaven in combinatie met professionele kwaliteit.

Release 2.1 Verbeteringen
Met Release 2.1 brengt Océ de reeds geavanceerde functionaliteit van de Océ VarioPrint 2110 nog een stap verder om ook aan de hoogste eisen in professionele printomgevingen tegemoet te komen. Deze nieuwe release biedt nog meer voorzieningen op het vlak van paper handling en nog meer flexibiliteit in de nabewerking en zo maakt de 'processing power' van de Océ VarioPrint 2110 Release 2.1 een geweldige sprong. Reeds geïnstalleerde Océ VarioPrint 2110 systemen kunnen gemakkelijk worden uitgebreid met de extra's van Release 2.1. Tot de praktische extra's die vooral de veelzijdigheid van de Océ VarioPrint 2110 versterken behoren de volgende:
* maatwerk en oversize media ondersteuning, tot 12 x 18 inch
* dubbele invoerladen, waarmee de invoercapaciteit komt op 10.200 vel

* streaming PostScript/PCL, als additionele printmode, met name gericht op optimale performance bij applicaties die leiden tot het printen van gecompliceerde en grote variabele bestanden.

Een bewezen concept
Océ heeft de Océ VarioPrint 2110 ontworpen om zowel de eenvoudigste als de meest complexe print jobs efficiënt af te handelen, met inbegrip van lange runs, combinaties van kleine jobs en proefprinten op verschillende media. Het systeem handhaaft de doorvoersnelheid, simplex en duplex, ongeacht het gekozen medium. Daarnaast voorziet het systeem in 'onbemand' printen door:

* active printregistratie

* front loading en load-while-run papierladen
* onafhankelijke koppeling van invoer papierladen
* vacuum, luchtgescheiden papierinvoer

* hoogvolume uitvoervoorzieningen (stacking, stapling)
* naar keuze toe te voegen online finishing opties
* klantspecifieke mediacatalogus

Océ PRISMA software is voluit toepasbaar in samenhang met Océ VarioPrint 3110. Deze workflow software voorziet in besturing van zowel Océ als niet-Océ printsystemen vanuit één operationeel gezichtspunt. De software zorgt voor automatische doorvoer van opdrachten, van document creatie tot en met document finishing, ongeacht de aanwezige printers of systemen, en ongeacht de locatie(s).

Lid van de Océ VarioPrint productlijn
De Océ VarioPrint 2110 maakt deel uit van de Océ VarioPrint® productlijn. Deze omvat tevens de Océ VarioPrint 2090 en de Océ VarioPrint 2100 printsystemen.
Océ heeft de VarioPrint productlijn ontworpen met het oog op meer effectieve en meer betrouwbare documentproductie. In de gecompliceerde zakelijke omgeving van deze tijd is het vermogen om met een mengeling aan netwerken en gegevensbronnen om te gaan essentieel, evenals het accepteren, bewerken en produceren van documenten die aansluiten bij de wensen van de ontvanger. De robuuste Océ VarioPrint systemen zorgen er voor dat mensen de informatie ontvangen die zij nodig hebben, terwijl zij zich intussen concentreren op hun kerntaken.

Océ-Nederland B.V.

© 2005 Océ

Alle rechten voorbehouden.