Ingezonden persbericht


Persbericht

Donner en Ross worden te laat 'wakker'

Een citaat uit het dagblad Trouw van vandaag:

"Minister Donner (justitie) en staatssecretaris Ross (volksgezondheid) reageerden geschokt op het rapport. Tijdens het spoeddebat in de Tweede Kamer zeiden zij het verbijsterend te vinden dat in de zaak niet het belang van het kind voorop heeft gestaan."

Sedert de 70' er jaren maakt Prof. Peter Hoefnagels zich al hard in het aantonen dat de R.v.d.K. en Jeugdzorg in haar kielzog incompetente organisaties zijn.

De laatste 5 jaar trachten wij, als stichting kinderontvoering, en ik in persoon middels de media duidelijk te maken dat beide organisaties gemeenschapsgeld verslindende, incompentente en falende openbare lichamen zijn.

De houding van deze organen hebben al meerdere kinderlevens gekost, de media heeft dit meer dan eens naar buiten gebracht (denk o.a. aan de zaken Rikkers en de zaak Isra uit Goor) waarbij de mede-eindverantwoordelijke van het Ministerie van Justitie dhr. Donners struisvogelpolitiek bleef spelen.

Hoe schrijnend eerder vermelde zaken ook zijn, zij staan helaas niet op zichzelf, er zijn nog veel meer aantoonbare (dus ONDERBOUWBARE) miskleunen van de R.v.d.K. en Jeugdzorg, die door hen angstvallig onder de mat geschoven worden.

De tijd is nu aangebroken dat de eindverantwoordelijken de consequenties nemen van dit uiterst kindonvriendelijke beleid van hun departementen en dat hieropvolgend een LANDELIJK onderzoek komt naar de 'handel en wandel' van beide instanties.
_________________
Kinderen zijn onze toekomst, daar moeten we zuinig op zijn.
Stichting Kinderontvoering
Jacques Smits
Venlosingel 259
6845 JT - Arnhem
T.: +31(0)26-3891532
F. : +31(0)26-3891531
M. : +31(0)614119693

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag
Van 13.00 tot 17.00 uur

URL : http://www.kinderontvoering.info