Ingezonden persbericht
PCM Persbericht

11 maart 2005

PCM onthult: Gesprekskosten op nul op uw volgende KPN-factuur

Haarlem, 11 maart 2005- Dit jaar kan de consument in Nederland behalve internetten méér met breedbandinternet over kabel of adsl. Met breedband is bijvoorbeeld veel te besparen op telefonie. Zo blijkt dat u uw telefoonabonnement bij KPN kunt opzeggen, terwijl u enkel uw adsl-abonnement behoudt. Op die manier kunt u 25 procent of meer besparen op telefonie. Met 'bellen over het internet', ook wel VoIP (voluit: voice over ip) herleidt u uw gesprekskosten tot nul op uw KPN-factuur.

In het aprilnummer van PCM (Personal Computer Magazine), dat morgen in de winkel ligt, staat een overzicht van alle ontwikkelingen in de breedbandmarkt. Daarbij komt met name internettelefonie aan de orde. We leggen ook glashelder uit hoe VoIP in de praktijk werkt.

Over PCM

Al twintig jaar is PCM hét toonaangevende pc-tijdschrift van Nederland. Iedere maand staat PCM boordevol met het laatste nieuws, praktische informatie om direct mee aan de slag te gaan en handige tips & trucs en slimme workshops. Maar het hart van PCM wordt nog steeds gevormd door uitvoerige producttesten op het gebied van hardware, software, internet en netwerken.

PCM is een uitgave van VNU BP. VNU BP is een onderdeel van VNU, een wereldwijd uitgeef- en informatieconcern. VNU BP is een toonaangevende uitgeverij, gespecialiseerd in vak- en publieksinformatie, en maakt aansprekende titels als Intermediair, Computer Idee, Technisch Weekblad, PCM `het Personal Computer Magazine´, Computable, CRN en Management Team. VNU BP distribueert informatie in de vorm van tijdschriften, nieuwsbrieven, sites, jaarboeken, trainingen, seminars en vakbeurzen. Bezoek voor meer informatie onze website www.vnubp.nl